Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marina901

Bol w prawym podbrzuszu ??

Polecane posty

Gość marina901

Ddrogie mamy jestem w 20 tygodniu ciazy i od kilku dni odczuwam bol w prawym podbrzuszu jest to raz silny raz mocniejszy bol. Wczoraj zdarzyły mi sie wymioty i dzis rano równierz. A z tego co wiem to w tym tygodniu nie powinno byc juz wymiotów> Czy wiecie co to moze byc. Licze na odpowiedzi:)

masz dwa podbrzusza? :D a tak serio to moze byc wszystko. macica uciska na narządy wewnetrzne i one bolą. a wymioty... moja kol jest w 22 tc i regularnie wymiotuje ;)

Gość podbrzusze to mamy jedno
co najwyzej prawą strone i lewa strone podbrzusza. Nie sugerowalabym sie wypowiedziami na forum, chyba pasowaloby zapytac lekarza?

Gość annje
Co na to gin?

najlepiej skontaktuj sie z lekarzem ja oststnio miałam niepokące bóle brzucha po prawej i po lewej stronie od razu dzwoniłam i pojechałam pobadac co i jak a wymioty ja też znow mam a to 18 tc najczęściej teraz wieczorami

Gość kfl;kdfl;kf
Które to jest prawe?

Gość kfl;kdfl;kf
Powinnaś dawno być u gina albo w szpitalu...

Gość marina901
u ginekologa byłam w srode i mowił ze to moze byc normalne zbadał mnie ginekologicznie i kazał przyjsc za 3 tygodnie. Wczoraj lekarz internista zlecił mi badania Bilirubina całkowita,APTT,Glukoza