Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rudolfina14

pomocy,nie mam sił już żyć ;(

Polecane posty

Gość rudolfina14
wychodzę,bawię poświecam mu sie cała...dziecko jest radosne ogólnie,nie kłócę się przy nim.. poprostu przerasta mnie to wszystko chciala bym poprostu odpoczac kilka godzin bo sie wypaliłam a nie mam takiej możliwosci

Gość Miliana23
A jakaś znajoma czy coś nie moze pomóc skoro na rodzine nie możesz liczyć,lub jakaś koleżanka z dzieckiem nie moze do was zajrzeć zawsze byłoby ci rażniej pogadać z kimś kto ma podobne problemy.

Gość rudolfina14
ROzmawialam i co... nic dla niego poprostu koledzy sa ważniejsi ...nie zależy mi juz na rozmowach z nim bo i tak sie nie zmieni,wiem że dlugo już tak poprostu nie dam rady i go pogonie...

Gość rudolfina14
koleżanki mnie odwiedzaja ja chodze do nich,nie jestem jakims odludkiem ;) tyle,ze nie maja takich problemow ;)

Gość Miliana23
Bardzo ci współczuje autorko,ja z kolei miałam tak,że mój mąż pracował po 12-14 godzin i nie miałam serca go prosić jeszcze o pomoc przy małej,a mimo to itak potrafił wstac do niej jak piła już z butelki gdy ja byłam zmęczona.No ale nigdzie nie łąził po pracy prosto do domu wiec rozumiem twoja irytacje i podenerwowanie on po prostu jeszcze nie dorósł do tego ,by poświecić swój czas rodzinie.

Gość trudne pytania...
macierzynstwo to wyzwanie

Gość Miliana23
Zwłaszcza dla kobiety bo jak widać w wiekszosci przypadków u facetów nic się nie zmienia zero sprawiedliwosci w tym życiu.

Gość rudolfina14
heh trzeba jakoś przetrwac...troche mi lepiej wurzuciłam troche zlych emocji z siebie...

Gość ijiutrfuhuf
a ile masz lat autorko i ile malat tatus dziecka? Zmeczony po pracy to idzie na reax i piwko a ty 24h/dobe i co?zrelaksowana? A w nocy facet słyszy jak dziecko sie budzi ,płacze? nie szkoduj faceta a goń go do roboty przy dziecku. w końcu ono ma ojca!!!

Gość to ty nie wiedziałaś
z kim "robisz" sobie dziecko? przecież to czy facet będzie odpowiedzialny za rodzinę można poznać przed zajściem w ciążę. Nie uwierzę że tak nagle się zmienił.

Gość rudolfina14
ja mam 27 lat,on 25 jestem z nim 7 lat-dziecka nie planowałam z nim,ale stało sie i co mam zrobic...ja sie ciesze,ze mam synka a to ze on woli kolegow to jego sprawa bedzie tak postępował to straci nas...