Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kopalkaijo

MAM PYTANIE ODNOŚNIE SZYBKICH PRZELEWOW ZA GRANICE

Polecane posty

Gość kopalkaijo

Potrzebuje wyslac komus pieniadze przez - cytuje " UNION MONEY TRANSFER ZACHODNI" osoba ta sredni mowi po pl , ale tak napisala, mowila rowniez, ze to szybkie i bezpieczne przelewy - stad moje pytanie, w jakim miejscu moge zrobic taki przelew?? do ktorej jest to czynne ( zalezy mi by przelew zrobic dzis ), czy jesli wysylam 450 zl to czy płace jakas oplate za wysylke? BARDZO PROSZE O POMOC, i czy jesli wysle dzis np 19-20 to czy mimo ze bedzie wieczor i weekend to takim przelewem pieniadze dojda??

Gość kopalkaijo
dodam, ze 1szy raz bede robic taki przelew... osoba ta pisala, ze moge to zrobic w supermarkecie, sklepie spozywczym, bankach, poczcie, to prawda?? jesli na poczcie moge, to ratuje mi to zycie, bo chyba do 19 jest a wczesniej nie zrobie... tylko nie wiem czy wtedy dojdzie..

Gość Sekonda
Takie firmy pobieraja duze oplaty za przekaz. Nie lepiej zrobic zwykly przelew? Wystarczy ze odbiorca poda ci swoj nr IBAN.

Gość kopalkaijo
NAM ZALEZY NA CZASIE, CHODZI O PSIAKA, KTORY BEDZIE DO NAS LECIAL Z KAMERUNU- WLASCICIELKA MA RAKA, DLATEGO CHCEMY TO ZROBIC DZIS JESZCZE. TYLko wolalalabym wiedziec ile zaplace za 450 zl przelewu

Gość kopalkaijo
zalezy nam na czacie, bo bedzie do nas lecial piesek z Kamerunu- wlascicielka chora na raka, wiec chcemy zrobic przelew jeszcze dzis , a narzeczony jest w pracy wiec sama musze to zalatwic lub liczyc, ze wroci wczesniej i pojdziemy razem na poczte jesli sie da.. moge sprawdzic ile zaplace za 450 zl przelewu przez ten UNION MONEY TRANSFER?

Gość kopalkaijo
znalalzlam sotrone, ktore ato oblicza za 450 zaplace 500 zl... tylko pytanie gdzie zroic taki przelew

Gość cvgh
z tym kamerunem chyba sobie jaja robisz, prowo, bo wiadomo ze to wal z tym psem, nawet debil to wie

Gość kopalkaijo
rozmawialam z ta pania przez telefon, starsza schorowana kobieta.. w razie co mam potwierdzenie przelewu, jej dane itp