Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leilalay

W poniedziałek składam wypowiedzenie,ale mam takiego stresa...proszę wesprzyjcie

Polecane posty

Gość leilalay

:( Panicznie się boję ,ale mam dosc takiej pracy gdzie czuje się nikim.. ... tylko dlatego, ze nie mam znajomosci i jestem świezo po studiach

Gość blablablaaaaaaaaa
Ale czego się konkretnie boisz? Dokończyłaś wszystkie swoje sprawy w pracy?

Gość leilalay
Umowe mam do 10 grudnia,ale uprzedzali,ze beda przedłużac, (pracuje 4 miesiace) ja jednak nie chce, psychicznie to nie na moje siły kolezanki z pokoju mnie niecierpa od poczatku,bo jestem duuuzo mlodsza, chce sie uczyc tej pracy,ale nikt mi nie chce pomoc jesli czegos nie wiem,a pan kierownik zbywa mnie, gdy zwracam na to uwage, ogolnie atmosfera jest nieprzyjemna :( moja pierwsza praca w zyciu i takie rozczarowanie,ale dłużej tego nie wytrzymam. Do 10 gdrudnia wszystko porobie, nie zostawiajac zadnych zaleglosci. Boje sie reakcji wszystkich,bo pozniej beda musieli robic to za mnie,a juz niechetnie mi odpowiadaja jak pytam cos konkretnego twerdzac,ze nie maja czasu. Boje sie tego piekla przez 3 tygodnie,ale uwazam,ze rozsadnie bedzie powiedziec wczesniej,ze nie przedłużam . :( strasznie sie boje

Gość palmy na plaży
Pracujesz fizycznie?czy to praca biurowa?

Gość leilalay
biurowa,ale to nie ma znaczenia, celowo nie chca mi pomoc, czekaja az mi sie noga podwinie ,a kierownik nic....

Gość blablablaaaaaaaaa
A daj spokój. Jak Ci szefostwo będzie robić wyrzuty to powiedz, że alarmowałaś, że pewne rzeczy Ci nie odpowiadały, a skoro zostawili Cię samą na lodzie no to trudno, ich strata. Nie daj sobie wcisnąć kitu, najlepiej powiedz, że masz już na oku następną pracę, gdzie atmosfera jest przyjemniejsza. A laski z biura olej i też im wygarnij. Głowa do góry, powodzenia!

Gość leilalay
masz racje, musze byc pewna siebie,a nie znow jak smiec ... ech życie :( juz wlasciwie chcialabym byc po rozmowie

Gość Ropę bvvvv
Ja bym nie rezygnowala ale alarmowala

Gość bizia
trzeba być twardym a nie miętkim...mięczakiem :D myślisz że jak zrezygnujesz z tego to pójdziesz do pracy gdzie będa cie kochac , witać codziennie bombonierką Mersi , dziewczyny będa się z tobą przyjaźniły a kierownik wysłuchiwał każdej twojej bolączki hahahaha :D dzieciakiem jesteś tak wygląda dorosłe życie i borykanie sie z przeciwnościami a ty nie dajesz rady

Gość palmy na plaży
Wiesz ile osób marzy,aby pracować w biurze?Ludzie zapieprzają fizycznie w zakładach lub na kasie w Tesco.