Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieiwemcojejjjkupicmam

TABLICA MAGNETYCZNA DLA DWULATKI!

Polecane posty

drogie mamy, dziewczyny, chce kupic dziewczynce lat 2 taka tablice magnetyczna do rysowania na sztalugach... jest wiele fajnych ale bez mozliwosci regulacji nog i boje sie ze kupie taka, do ktorej poprostu ona nie dosiegnie. Z tego co wiem dziecko ma okolo 86 cm wzrostu.Znalazlam taka na allegro i jest rysuenek i wymiary. Czy do tej dosiegnie dwulatka z rysunku wynika ze niby tak. Moze ma ktos taka tablice dla dwuletniego dziecka i mi doradzi plisssss. http://allegro.pl/tablica-3w1-magnetyczna-kredowa-edukacyjna-i2768386502.html

ta jest stosunkowo do innych bardzo tania i nie wiem czy moze to nie bubel ale akurat wybralam ta bo sa podane wzmiary. Ogolnie moge przeznaczyc na ten prezent do 200 zl ale właśnie warunkiem jest to aby mala do niej dosiegala ewentualnie by byla możliwość regulacji nozek. Moze ktos ostatnio kupowal i mi doradzi.

>>>>??? hallo moze jednak ktos sie wypowie, zerknie albo poleci jakas fajna tablice

ja Ci podpowiem, zebys nie kupowala plastkwej jesli masz tyle pieniedzy na prezent, kup po proostu drewniania, zawsze sa solidniejsze i trwalsze. Poza tym to sa tablice dla malych dzieci ( na aukcjach zazwyczaj zaznaczaja , ze np tablica jest dla dziecka 6 lat plus), wiec na pewno mała dosiegnie. Ja mialam dla swojego dwulatka tablice, tylko mniejsza do ktorej musial siadac, zeby sie pobawiac. Bawil sie nia krótko niestety.

wlasnie widzialam te drewniane wygladaja solidnie ale jakies takie wysokie sie wydaja...

Gość PetitPatit
Dobry pomysł z tą tablica. Jak chcesz wybrać odpowiednią dla Twojego dziecka sprawdź tutaj - https://tablice-magnetyczne.com/ jest nawet możliwość zrobienia tablicy pod Twoje potrzeby jak w moim przypadku

Gość mama

ja dzieciom nie kupiłam tablicy, ale pomalowaliśmy ścianę właśnie taką farbą z magnata, która daje efekt tablicy magnetycznej. ile było zabawy i śmiechów no i codziennie coś malują. myślę, że to super sprawa by rozbudzić w dzieciach kreatywność

Gość Gość

Już każdy może pisać?