Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JaEdyta

nie umie sie ze mną kochać

Polecane posty

Gość mnie łaskocze wszystko
grzmocimy się?

Gość ewaaw
no dobra... zwijam recznik w rulon, klade na brzegu pralki albo wanny i jezdze po nim cipka :/ smiejcie sie :/

mnie na przykład bardzo kręci jak moja kobieta ma orgazm jak widzę i słyszę że jest je dobrze, i nie wyobrażam sobie sytuacji w której nie mógł bym daj jej tej przyjemności. Skoro twój partner zachowuje się tak beznadziejnie to czemu mu o tym nie powiesz, terapia szokowa najbardziej działa, powiedz mu że albo się bardziej będzie starał albo na stałe go zastąpi wibrator ;) powinno dać mu do myślenia. moja dziewczyna mówi mi czesto co chce i jak chce i to bardzo pomaga w seksie, a jak nikt nic nie mówi i każdy ma się domyślać to nic z tego nie wychodzi... a chociaż mówiłaś mu coś o tym, żeby robił to inaczej tak jak ty chcesz ...

heheh moja koleżanka kiedyś zaczeła tak robić na boku fotela... po chwili zdezorientowania, uznałem to za zaproszenie ;)... jak się potem okazało słusznie ;)

Gość ewaaw
dla mnie jak to robie to jest mega ponizajace. ale jako nastolatka-dziewica taki sposob sobie przypadkiem wynalazlam... zwinelam koldre, lezalam na niej, udawalam ze to facet i ze sie z nim kocham.. i przypadkiem osiagnelam orgazm. wiec zaczelam z tym recznikiem.

Gość ewaaw
bo jakby moj facet to zobaczyl to spalilabym sie ze wstydu.. nie wiem co by o mnie pomyslal.

;) noo na pewno byś dostała rumieńca ;) jak by wszedł w tym momencie do łazienki ;)... ale z drugiej strony może przyłączył ;) kto wie...

Gość ewaaw
nie wiem ale w mojej ocenie to wyglada naprawde zalosnie :P niczego sie przy nim nie wstydze ale tego bym mu nie pokazala :P swoja droga brakuje mi troszke takiego orgazmu kiedy mam go w srodku :)

kobiety mają najczęściej dwa rodzaje orgazmów, łechtaczkowy i pochwowy, ty masz ten pierwszy. podobno ten drugi jest dużo silniejszy więc może się przestawisz... a co do żałosnych rzeczy to daj spokój, nie jest to jakaś straszna rzecz, to tylko ręcznik ;P

Gość JaEdyta
Mi też brakuje orgazmu gdy on jest w środku :( Wczoraj próbowałam z nim rozmawiać ... ok troszke popieścił nie byłam jeszcze gotowa no coż ja potrzebuje dłuższego czasu zeby się podniecić ..a ten już włożył :(

Gość JaEdyta
ok ja sie bardzo z tego cieszę że go podniecam bo często mi to mówi. ale gdzie w tym wszystkim jestem JA ?