Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joannnaa

jak to powiedziec w przychodni

Polecane posty

Gość joannnaa

mam zrobic morfologie mojemu 2 miesiecznemu dziecku. W przychodni na drzwiach do zabiegowego jest wywieszona informacja, ze dzieci do 1 roku zycia sa przyjmowane poza kolejnoscia" ale jak ja mam to zalatwic? Przyjde do poczekalni i co? jak pacjent bedzie wchodzil to ja hyc przed nim? Wypadałoby cos powiedziec, tylko co? pomozcie!

Gość eeeeeeeee+-
poprostu powiedzieć: dzień dobry, jestem z małym dzieckiem, chciałabym wejśc bez kolejki. Mogę przed Panią/Panem?

Gość boze ale ciemnogórd
co to za pytanie:O:O:O RANY:o moze jeszcze zapytaj kiedys masz sie wysrac ja pierdole:O

Gość brak słow wwww
le jak ja mam to zalatwic? Przyjde do poczekalni i co? jak pacjent bedzie wchodzil to ja hyc przed nim? Wypadałoby cos powiedziec, tylko co? pomozcie! :O:D dobreeeeee

Gość hsjdoiueh
kurwa ile ty masz lat? 15? chyba prędzej tobą trzeba się zając niż tym dzieckiem ja pierdole:o

Gość K.klemntyna
Mówi sie dzien dobry , pyta czy ktoś jest w środku i wchodzi :O matko

Gość Szczera baba
I takie kobiety zostaja matkami...:O a co bedzie jak dziecko pojdzie do przedszkola/ szkoly i trzeba bedzie zalatwiac prawdziwe problemy, wstawic sie w obronie dziecka itd... Masakra:O jak powiedziec ze chce wejsc bez kolejki z malym dzieckiem...:O jesli polska przychodnia to Po POLSKU: chce wejsc bez kolejki z malum dzieckiem:O rozwalilas mnie normalnie rece opadaja na takie niedorajdy:O

Gość ala21233
Ja pamietam ze matki z malenstwami zawsze wchodzily pierwsze nawet jako gowniara jak mnie to lekko obruszylo nie wiedozalam o co chodzi ale po sekundzie nic zero zla we mnie to takie oczywiste ze malenstwa nie beda czekac czasem jak ktos sie wkurzyl to matka mowila grzecznie ja z malym dzieckiem przepraszam i tyle nikt nie zrobi z tego afery nie wie jak w anglii kuzwa ja w jiej moeszkam

Gość aleście na nią najechały
pewnie, że to pierdoła, ale w sumie nie dziwię się dziewczynie, że nie umie się rozpychać łokciami. pewnie nigdy wcześniej nie była w takiej sytuacji i w ciąży też nie korzystała z kolejek dla uprawnionych.

Gość jeśli to nie jest prowo
to współczuję dziecku takiej nierozgarniętej matki. Rodzice nie nauczyli jak kulturalnie załatwiać sprawy?

Gość teraz ta sama śpiewka
ha ha ha co za cioły zyją na świecie :D

Gość oj tam, oj tam :)
buahaha - smieszne... za bajtla myslalam ze wszyscy dorosli są madrzy i w ogole, wszystko potrafia zalatwic ... No, ale już mi to przeszlo... swoja droga, troche Cie rozumiem - szczegolnie jak w kolejce beda same mohery - ostatnio kłociłam sie z takim jednym u lekarza :) taaaaaaaaaaakiiiiiiiiiiiiii chory, po szpitalu biedny, a jak widzial ze chce wejsc to w ciagu sekundy wstal, przebiegl korytarz i nim sie obejrzalam to ....... :) juz po mnie wrzeszczal, ze jak to, ze on czeka i w ogole, jeszcze na koniec - ze mam sobie usiąść jak mnie nogi bola ( w ciazy jestem) w sumie, to nie zalezalo mi wejsc wczesniej, ale lekarka kazala mi przyjsc natychmiast po odebraniu wyników :):) :)

Gość Super pomysl!
E tam trzeba sie klocic o swoje! Bo inaczej na glowe by wlezli. Zreszta matka musi byc silna w koncu ma dziecko ktore bierze z niej przyklad.

Gość cadfad
czy to ta joanna od tych chorob swojego dziecka???

Gość wszystko można
załatwić kulturalnie i wcale nie trzeba rozpychać się łokciami jak mohery, ale konsekwentnie i stanowczo.