Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kingusss

Brak miesiaczki 16 dni

Polecane posty

Witam. Proszę bardzo o odpowiedz. 16 dni spóźnia mi się miesiączka, test ciążowy wyszedł mi pozytywny ( ciesze się bardzo), ale martwi mnie to, że w środę pojawił mi się różowy śluz, ale tylko rano, w czwartek to samo tylko, że pod wieczór tez, ale odrobinkę, dzisiaj rano to samo chwilę ten śluz, a potem przy podcieraniu gdy się wysikałam na papierze zauważyłam krew, nie dużo ale była. Nie wiem co mam robić, mój lekarz akurat dzisiaj ma dzień urlopu i nie wiem co mam robić i czy niepotrzebnie panikuję. Proszę o pomoc :(

Gość do szpitala natychmiast
przecież Twój lekarz to chyba nie jedyny lekarz w okolicy?

Gość azzaa
no my tu nie pomożemy -jedź do szpitala.

Autorko,udaj sie jak najszybciej na ginekologiczna izbe przyjec,poniewaz w ciazy krwawienie jest niebezpieczne i moze zwiatowac poronienie zagrazajace.Jesli nie chcesz jechac do szpitala,to idz do innego gina

Pancerna kołdora jest to dla mnie ważne i mnie obchodzi. Nie traktuj mnie z góry... Dobrze udam się do jakiegoś ginekologa, u mnie trudno o dobrego gina każdy tak żeby tylko się pozbyć i następny, nigdy nic nie widza zawsze zdrowa.Po dzwonie i umowie sie prywatnie do jakiegoś. Bardzo sie boję. :(

Gość azzaa
Może to nic poważnego ale nikt poza lekarzem ci tego nie powie. Wizyta i badanie to podstawa.

Dokładnie, byłam tydzień temu to kazała mi pic tabletki które mi przepisała przez 5 dni i ponowić badanie moczu bo jak robiłam wcześniej to była zmiana jakaś ale nic więcej mi nie powiedziała tylko brać tabletki i kwas foliowy mi kazała kupić. wiec tak zrobiłam brałam tabletki zrobiłam badanie miałam iść dzisiaj jej nie ma i żeby się coś od niej dowiedzieć to muszę czekać do poniedziałku, ale z tym plamieniem nie będę tyle czekać.

Gość jola kowalska
jesli to poronienie to lepiej nie ratowac tak wczesnej ciazy,organizm wie co robi pozbywajac sie byc moze wadliwego zarodka,ciaze ratuje sie jak juz jest bardziej zaawansowana

Gość zau
Nie gadaj głupot -nie ma okresu w ciąży. Może być krwawienie/ plamienie które mylnie jest brane za okres przez kobietę która nie wie że jest w ciąży.

Gość fsfsdfdasf
jola co za bzdura! Jezeli powodfem plamnienia jest np. niedobór progesteronu to trzeba ratowac ciążę i go pac, np. w luteinie...

Niestety w piątek zaczęłam plamic w sobotę więcej i to było poronienie kompletne :(:(:(:( wadliwy zarodek nie rozwijał się jak powinien :(:( to był 6 tydzień ciąży czyli czwarty tydzień od zapłodnienia :(:(:(

Lekarze nic z tym nie robili plamiłam troszkę czekali kolejne dni i poroniłam :( dodali ze dziecko by mogło urodzić się chore i że to nie wina moja ani partnera tylko właśnie zarodka był za słaby :( :(

Gość yukki
współczuję, trzymaj się, nastepnym razem się uda. dużo nas mamuś aniołkowych, któe po stracie szybko urodziły zdrowe dziecko

Mam nadzieje,że się uda, nie mogę sobie z tym wszystkim poradzić :( ten widok nie mogę tego opisać serce mi pęka :(