Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana matka synka

Moj syn chce dostać od mikolaja LALKĘ

Polecane posty

Oglądalyśmy z córką allegro i wybieralyśmy prezenty. Córka chce lalkę bobaska. Wybrala kilka ktore jej się podobają. Syn mówil o klockach ale jak zobaczyl lalkę to stwierdził ze chce od mikolaja lalkę dzidziusia chłopczyka. Dziś jadę kupić corce lalkę i co ja mam robić? Brać dwie czy kupić jednak klocki wierząc że synowi przejdzie zapał do zabawy w tatusia?

Gość azzaa
to mój daj lalkę skoro chce.

Gość gfd
przeciez to ma byc prezent dla niego, a nie twoje widzimisie... chce lalke to kup mu lalke

Gość sxdcfvghnj
Ja w zeszłym roku kupiłam synowi lalkę. przez dwa czy trzy tygodnie bawił się nią codziennie- teraz okazjonalnie. nie widzę problemu

Gość bierz dwie
a znasz to: leci bocian i niesie w dziobie niemowleta chłopczyk pyta dziewczynki...ty też lecisz do domu? a dziewczynka: a co, sądziłes że jestem tu stewardessa?

Tak ale chce ją od 2 dni a wcześniej przez dwa miesiące chciał klocki z boba budowniczego. A jak mu kupie a on będzie jednak niezadowolony? Nie widzę zeby się lalkami bawił. Miśkami tak, klockami każdego dnia, ale lalkami nie. Są w domu lalki siostry ale ich nie dotyka.

Gość nbgds
no to bedzie jakby co niezdowolony... jego wybor

Gość sxdcfvghnj
Jego życzenie- jego sprawa. najwyżej klocki kupisz mu pod choinkę

Pod choinkę dostanie samolot już mam kupiony od miesiąca bo mnie nie stać na jednorazowe szaleństwa zakupowe. Ja go z tą lalą nie widzę. Jakby miał dwa latka to ok ale to duży chłopak i lalki mu się zachciało.

Gość teraz ta sama śpiewka
chłopcy też musza się bawić lalkami tak jak i dziewczynki autkami :o boze robisz problem z niczego

No a z czym masz problem? to ma byc dla dziecka prezent, pobawi sie lalą i za jakis czas mu sie znudzi Nie rob pod siebie prezentow ,jakie ty masz widzimisie, tylko sluchaj sie co dziecko tobie mowi, przeciez wódki nie chce Moja tez jak chciala traktor lub czolg to dostala to.Glupie podzialy robicie,a wtym jakiej ograniczenia z racji płci Nie wyobrazam sobie moim nie kupic samochodu zabawki czy ciezarowki bo to dziewczynka :o :o

Gość te verde unplugged.
Bedzie gejem jak mu kupisz lalke!!

Sama sobie robisz problemy z dooopy wyjete na wlasne zyczenie Zwracasz sie tutaj z poradą, ale i tak juz masz postanowione co i jak,wiec nie zawracaj ludziom glowy jelsi jestes taka zawzieta w tym temacie Luudu, ale te twoje dzieci mają matke chodzącą spinee , nic oderwania sie czy luzu :o :o Stereotypowy z ciebie człek

Czyli mu kupić? Ja nie robie podziałów i mu nie bronie się lalami bawić, ale w domu mamy kilka i nie bierze żadnej do ręki nawet na chwilę a jak zobaczyl na allegro lalkę chłopca to on takiego chce. Mowie mu ze w domu są lalki i się nie bawi to mówi ze to są dziewczynki i dlatego. A taka lalka 200 zl kosztuje. Mialby za to porzadne klocki. Boje się ze będzie żalował. Co on bedzie z tą lalką robił? To taki dzieciak co w pilkę kopie, ustawia żolnierzy, w wojny się bawi i nagle lalka. Obawiam się ze raz ją zabierze do przedszkola i wróci niezbyt szczęśliwy bo będa się koledzy nabijac z niego. I wtedy stwierdzi sam ze mogl mieć klocki, lale walnie do kąta i będzie smutny.

Gość te verde unplugged.
No i masz prezent swiateczny i lekcje zycia w jednym. Czemu narzekasz?

A zresztą cos sie motasz autoreczko i kolejna tobie prowokacja nie wypalila. Najpierw piszesz "co ja mam robić? Brać dwie czy kupić jednak klocki ..."-czyli masz zamiar dziecku cos kupic,albo klocki albo lalke A pozniej dodajesz : "dostanie samolot już mam kupiony od miesiąca bo mnie nie stać na jednorazowe szaleństwa zakupowe..." To ty pod 2 prezenty dzieciom robisz? ma juz zakupiony samolot do tego jeszcze masz zamiar mu klocki kupic lub tą lake jaą sobie zażyczył?a corce co do lalki w takim razie jeszcze dokupisz jak syn bedzie miec dwa prezenty??? Przeslodzilas temat .Nie wypalilo

Gość moj sie bawi wozkiem
i co mam mu zabronic?tyle,ze nie da wlozyc do niego lalki.rajcuja go koleczka kiedy go popycha

Toksyczna czytaj ty kobieto ze zrozumieniem. Samolot na gwiazdkę mam kupiony bo byl w promocji w pazdzierniku wiec kupilam. Córka chce lale i dostanie na pewno, a syn chcial klocki boba budowniczego ale od 2 dni jak zobaczyl lalę ktorą corka wybrala to chce taką samą i to moj problem. To są na mikolaja prezenty czyli 6 grudnia, a gwiazdka to inaczej pod choinkę 24 grudnia. I nie wiem gdzie ja mieszam. Drogie te zabawki nie kupujemy im zabawek poza urodzinami i świętami wlasnie mikolaj plus gwiazda wiec chce zeby to był wymarzony prezent a nie coś co go zasmuci.

Gość Zojkaa
Oglądałas z cóka lalki pewnie te wszystkie sikajaca, placzcae itp. wiec pewnie to go w tym wszystkoim najbardziej zafascynowalo. Druga rzecz to to, że lalka "chlopiec" jest żadkościa. Twoj syn pewnie teraz myśli że lalki dziewczynki sa dla dziewczynek, a lalki chłopców są dla chłopców. Usiądź teraz z synem do komputera i pooglądajcie razem klocki, tylko nie samego boba budowniczego ale rozne, moze jakies oinne wpadna mu w oko. Może w tedy zmieni zdanie :)

Gość jagienkaa
A ile ona ma lat?

No moze ale ile mają wasze dzieci? Penwie ze 2 lub 3 lata. Mój ma 5!!! I boje się ze takie chcę lalkę jest spowodowane tym ze siostra ciagle o tej lalce opowiada a nie tym ze on ją na prawde chcę. Gdybym widziala ze choć parę razy w swoim życiu się pobawil lalką ale mial może raz w ręku jakiegoś bobasa siostry, wtedy kiedy byl maly i malowal mu po twarzy pisakami.

Gość viraszka
Nic sie nie martw. Wszystko ok z Twoim synkiem. Jestem po pedagogice. Pamiętam jak na którychś zajęciach jedna dziewczyna mówiła że jej synek chce różowe spodenki i od razu pomyślała że jest gejem, ale wszystko mu przeszło. A nasza pani profesor powiedziała że to jest jak najbardziej naturalne. Kup mu tą lalkę skoro chce:) Głowa do góry

Ogladalam dziś, pokazywalam rożne klocki i auta i samoloty, żolnierzy ale siostra nadal opowiada o lalce więc on też zaraz że ładne klocki i moze też by je chciał ale chce lalkę chlopca co ma siura prawdziwego i placze i sika. Dokładnie jak napisalaś wyzej. Pytam i co z tą lalką będziesz chlopie robil to mi mówi ze będzie się bawił i ją nosil zeby nie plakała. Juz to widzę. Czepnie ja pod łóżko, ewentualnie zrobi eksperyment pt co sie stanie jal lala straci prawa nóżkę i lewa rączkę.

O to chodzi ,ze sama sobie problemy robisz Dziecko niech dostanie lalke, bo to sobie zazyczyl, a jesli mu sie szybko to znudzi, to bedzie baardzo dobra lekcja ,ze niech ponosi konsekwencje za swoj wlasny wybor Ty za niego cale zycie nie bedziesz myslec, to jest jego decyzja ,jego wola, i to od niego zależy jak dlugo bedzie sie z tego cieszyc

Gość moj sie bawi wozkiem
zalamana matka z pd jestes?

Moze i racja. Mnie go skzoda bo wiem ze się rozczaruje. A z drugiej strony mi też skzoda bo jak wydam pieniadze, a to dla mnie ogromne pieniadze są, na klocki to wiem ze przez caly rok się bedzie dziekco bawilo. A jak tą lalkę walnie gdzie bądź po paru godzinach to będę na nią patrzeć i widzieć ze tam w kacie leży 200 zł ktore tam rzucilam razem z synem a dziecko nie ma się czym bawić.

Gość rwrwrw
Posyp dzieciakowi za karę ręce pieprzem oraz każ mu klęczeć na twardej podłodze. (Tylko potem nie dziw się jeśli wyrośnie na geja, pedofila, socjopatę, związkofoba lub kogokolwiek innego a wnuka się na pewno nie doczekasz.) A, jakby córka prosiła o samochód t też byś się dziwiła? Na rany... kup chłopcu lalę, niech ma. Przecież dzieci chcą się bawić i naśladować dorosłych, wolne od naszych chorych uprzedzeń!

Gość Zojkaa
Ja bym na Twoim miejscu kupila mu ta lalke, ale jakas tansza badz nawet uzywana jesli jestes pewna ze pobawi sie kilka razy i rzuci w kat.. A reszte pieniedzy zostaw na klocki :) Zobacz na allegro masz baby born juz za 60 zl nawet.. wiec zawsze 140 zostaje na klocki http://allegro.pl/baby-born-plywajacy-chlopiec-boy-reklama-tv-wyprz-i2797538219.html http://allegro.pl/lalka-zapf-creation-baby-born-chlopiec-789025-i2786908961.html http://allegro.pl/my-mini-baby-born-laleczka-chlopiec-809990-i2784211683.html http://allegro.pl/mikolaj-baby-born-zc-chlopiec-plywajacy-bdb-i2784271550.html http://allegro.pl/chicco-chlopiec-chiccolo-kod-c60758-i2756570737.html

Gość rwrwrw
Moja córka dostaje lalki i też leżą nieużywane. Nieużywaną zabawkę można też odprzedać.

Gość zalamana matka syna
On chce taką jak siostra. W tym rzecz to ma być dokładnie taka lalka jaką sobie wymarzyła siostra. Ale mu chyba kupie i trudno. Nie będzie się bawił to siostra będzie miała dwie.