Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joligarson

Czy twój facet to jełop?

Polecane posty

Gość Joligarson

Kobietki! Zastanówcie się czy facet, któego tak kochacie, któremu pozwalacie tarmosić wasze ciałe nie jest aby przypadkiem jełopem? Czy jego jedyną pasją nie jest picie piwa, oglądanie głupawych programów motoryzacyjnych albo kretyńskiej piłki nożnej? Czy nie przsieaduje godzinami na Allegro próbują wcisnąć komuś swoje stare, wyjechane auto? Jeżeli tak to jesteście w głebokiej dupie!

Gość PanOdpowiedz
Zycie. Potem jeszcze dwojka dziedzi i niech laska jeszcze na niego tyra od switu do brzasku i sie cieszy ze Pan ja od czasu do czasu zabierze na polki obiad. Znam takie pary i mnie kurwica strzela. Jak te czesto fajne laski sie godza na taka miernote. Bez ambnicji.

Gość dvxvxv
no ja nie mam takiego problemu. w tym momencie to ja siedze na kanapie, a dom czeka na wysprzatanie:):) maz zalatwia sprawy. ja nawet prysznica dzis nie bralam. len ze mnie, jejku ale za 10 min wstaje i ruszam

Gość Joligarson
Moje koleżanki mają takich mężów / narzeczonych jełopów. Jak ich widzę to po prostu wymiotować mi się chce. Co one w nich widzą? Przecież większość z nich to nawet ładna nie jest. Nawet na wakacje jeżdża z nimi co roku w ten same zakątki gór polskich, bo jełopy nie dość, że nie mają kasy to na dodatek brak im wyobraźni , aby swojej kobiecie urozmaicić co nieco życie.

Gość BZZZZZyyyyy
A co jest złego w polskich gorach,nie rozumiem :o