Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość srtdytf

jestem przewlekle chora i wsciekla czemu mam byc sprawiedliwa jesli zycie dla mn

Polecane posty

Gość srtdytf

ie nie było ? od dzisiaj nie sprzatam, nie gotuje za to kradne i prowdze liczne rozboje i bójki to tego mnie zmusza choroba gdybym mogla oddalabym ja pierwszemu lepszemu kowalskiemu z ulicy niech on sie meczy a nie ja!! ps pierdolona sluzba zdrowia i lekarze i pierdolony bog 🖐️

Gość teraz ta sama śpiewka
ha ha ale jestesgłupia

Gość cesia wiesia matka grzesia
głowa do góry, też jestem przewlekle chora i tez miałam o to żal do całego świata. Nie ma sprawiedliwości niestety, pogódź się z tym bo jakie masz wyjście? Sznurek? I nie odwracaj sie od Boga bo to nie Jego wina. Módl się, dziękuj za to co masz, a nuż pomoże. mi pomaga.

Gość Ma.tm
Ja tez:(a wy na co?

Gość malinka wiśniowa
i ja :( niestety

Gość vin80
Jeśli jesteś tak głupia jak to wynika z tego wpisu to bardzo dobrze, że cię to spotkało. Świat będzie lepszym miejscem bez ciebie.

Gość Ma.tm
Na co chorujecie?

Gość Ma.tm
Uspokoj sie i napisz na co

Gość srtdytf
jestem wsciekla na boga, na zbieg przypadków czy chuu.j wie na co ze mnie to spotkalo wiec musze gdzies ta wscieklosc i niesprawiedliowsc rozładowac najlepiej na obcych ludziach ,zdrowych kto jest chory na pewno to zrozumie:)

Gość Ma.tm
Ja pierdole sa choroby przewlekle ciezkie i gowniane ale przewlekle jaka ty masz?

Gość Niesikająca
Ja mam chorobe z autoagresji, ale nie chce pisać jaką. W każdym razie tylko cud może mi pomóc. No ale ja to ja, wierze w cuda :) Też byłam dobrym czlowiekiem, też tego nie rozumiałam....czasem akceptacja swojego losu jest punktem zwrotnym. Napisz na co chorujesz, może jestem w stanie coś dla Ciebie zrobić.

Gość dddfffyyykkk
doskonale rozumiem autorkę,też mam problemy zdrowotne,gówniane życie i taż uważam,że bóg jest temu wszystkiemu winny ,co nas złego spotyka

Gość Ma.tm
A ja sie przyznam na rzs a wy?mam 32 lata!

Gość loliteczunieczka
rzs? A probowalas metody BSM?

Gość Ma.tm
Samoleczenie?nie wiem o co z tym chodzi a lecze sie farmaceutycznie a dieta odpada

Gość loliteczunieczka
Ja się zdałam na BSM, odstawilam leki. Mam kolagenozę, ale tez mi stawy atakuje i powiem ze jest naprawde coraz lepiej. A z diety wywal gluten jeśli możesz, bo to nasila autoagresje.

Gość Ma.tm
Nie moge kombinowac z jedzeniem bo chorowalam na bulimie i od 2 lat jem dobrze ale jak wroci to bedzie jeszcze gorzej

Gość Ma.tm
z tym co wypisalas powinnas miec grupe i rente a z grupa niep.latwiej o prace

Gość Ma.tm
Z tytulu niepelnosprawnosc?jesli sie uczysz do 25 roku zycia staraj sie o socjalna

Gość Ma.tm
Renta socjalna przysługuje osobie, która: jest pełnoletnia oraz jest całkowicie niezdolna do pracy z powodu naruszenia sprawności organizmu, które powstało: przed ukończeniem 18. roku życia albo w trakcie nauki w szkole lub w szkole wyższej - przed ukończeniem 25. roku życia albo w trakcie studiów doktoranckich lub aspirantury naukowej. Renta socjalna przysługuje zatem wyłącznie osobie, która osiągnęła

Gość Ma.tm
www.zus.pl/default.asp?p=4&id=406

Gość Ma.tm
To ja jestem niezdolna wedl zusu a ty z rakiem i zjaskra jestes?idz kobieto najpierw na komisje a nie sobie gdybasz chyba ze wymyslasz

Gość loliteczunieczka
no wlaśnie, w tym wszystkim mega dobitką są problemy finansowe... wiadomo, im człowiek bardziej schorowany tym trudniej znaleźć zajęcie, a do renty to kwalifikują dopiero, jak się wdrzwiach gabinetu pokażesz z głową w rękach. ja też niestety nie pracuje, jestem "na garnuszku", co jest dla mnie upokarzające bo nie moge się poczuć niezależna, samodzielna. A wszelkie pomoce, z których mogłabym teoretycznie skorzystać - zabiegi, preparaty itd. są cholernie drogie. to też wielka niesprawiedliwość, że zdrowi za wszystko płaca mniej niz chorzy. Jakby te ceny były jeszcze karą za chorobę!

Gość Ma.tm
z grupa niepelnosprawnosci mozesz pracowac

Gość Ma.tm
wcale nie czytasz tego co pisze!

Gość Etap gniewu
Przechodzisz etap gniewu Też jest potrzebny i spełnia swoją rolę Dopóki masz gniew to on cię chroni przed załamaniem Gdy gniew przeminie to uważaj bo to bardzo niebezpieczny moment dla twojej psychiki A teraz o ciebie się nie martwię bo gniew cię chroni i nakręca To minie Masz szansę na pojawienie się radości życia mimo wszystko Bo po co byc nieszczęśliwą jak można być całkiem szczęśliwą mimo wszystko To trudne ale możliwe Cuda znam przypadek samowyleczenia się z zaawansowanego raka żołądka Znam lekarza mającego pacjenta samoistnie wyleczonego z raka płuc Znany mi jest przypadek kobiety samoistnie wyleczonej z SM I jak tu nie wierzyc w cuda? Cuda bywają Ale nie na zawołanie

Gość lkg4jmetogvm
ale samoistnie te osoby sie jak niby wyleczyly? co robily?

Gość lassvega
Ej waloryzacja procentowa w tym roku była jednakowa dla wszystkich,czyli 4 procentowa nie 2,obowiązuje jedna waloryzacja przecież.

Gość 0_Buba_0
Ja też jestem przewlekle chora i zła na cały los. Aktualnie po 4 udarach, zagrożona następnym . Próbowałam pracować ale mnie nawet ze sprątania w zakładzie chronionym wyrzucili. nie wiem czemu jesteśmy tak karani :( ja bym chciała iść do jakiejkolwiek pracy