Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona1253431

Czy mogę być w ciąży?!

Polecane posty

Gość zagubiona1253431

Witam, mam pewien problem i byłabym wdzięczna za pomoc. 2 tygodnie temu kochałam się ze swoim chłopakiem. Biorę tabletki antykoncepcyjne od ponad roku. Opakowanie zaczęłam w piątek ( seks w sob.). Troszkę wypiliśmy i nie pamiętamy czy wszystko było ok z prezerwatywą ( to znaczy czy nie zsunęła się trochę). Opakowanie tabletek wzięłam do końca. Tylko prblem polega na tym że nie pamiętam czy na 100% wzięłam tą pierwszą, piątkowa. W opakowaniu jej nie ma, ale może wzięłam przez przypadek 2 jednego dnia To mało prawdopodobne, ale czy jest możliwość że mogłam zajść w ciąże? Z góry dziękuję za odpowiedzi sensowne, a nie oceniające.

Gość Pomarańczowaaa
kurde spróbuj sobie przypomnieć jak to było i jak cos to oczekaj jeszcze tydzien i zrób test

Gość zagubiona1253431
No serio próbuję. Wątpię żebym wzięła 2 razy, bo biorę o określonej godzinie, a przed snem się upewniam że była wzięta. Tylko odstatnio dużo stresu mam i wszystko mi się miesza...

Gość Pomarańczowaaa
nie stresuj się. niestety niewiem jak Ci pomóc, narazie mogę tylko powiedzieć żebyś cierpliwie czekała, a za tydzien możesz pojść zrobić test krwii bhcg który jest bardzo wiarygodny i wykryje ciążę wcześniej niż normalny. ale i tak myślę że nie jestes :)

Gość zau
zrób test -2tyg. minęły więc powinien wyjść.

Gość Pomarańczowaaa
noi co że minęły? dziewczyny robią testy i często się zdarza że sie mylą. Lepiej test zrobić po trzech tyg