Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomarańczowaaa

CILEST

Polecane posty

Gość Pomarańczowaaa

hej dziewczyny zażywam cilest na torbiel boje sie że przytyjeee a nie chce czy któraś z was je zażywała?

Gość szybki mąż
przytyłam przy nich, musiałam się pilnować, a po odstawieniu przytyłam jeszcze więcej

Gość Pomarańczowaaa
naprawde? :( ja bede brala tylko miesiac

Gość jak to wygląda
miałas jakies objawy w związku z tą torbielą ? myślę, że jedno opakowanie cilestu Ci nie zaszkodzi..

w moim przypadku nie było zmiany masy ciała przy tych tabletkach. to indywidualna sprawa. Każda kobieta inczej reaguje;)

Gość Pomarańczowaaa
hmm u mnie było to skomplikowane. Współzylam z chlopakiem we wakacje (stosunek przerwyany) w 7 dniu cyklu.. po owulacji zaczely mnie kłuć jajniki tak delikatnie raz jeden raz drugi i to utrzymywalo się dosc dlugo.. zaczełam czytac na forach o ciazy i ze to moze byc objaw ciazy, przestraszylam sie zrobilam ze 2 testy oba negatywne pozniej dostalam okres i mnie przestalo pokłuwac. po okresie(pare dni po) zrobilam bete hcg i wyszla 0,1 czyli ujemna a jajniki dalej mnie pokluwaly to sie wkurzylam i poszlam do lekarza dostalam skierowanie na usg które zrobilam za 2 tyg i wyszlo ze mam torbiel 4,5 cm. noi sie teraz lecze. zazywalam naraya ale inny lekarz powiedzial ze sa za slabe i przepisal mi cilest.

zanim nie stosowałam tab. mnie też jajniki bolały przed owulacją. Raz prawy, za miesiąc drugi. Lekarz zrobił badania, nic nie wykazały. Poźniej zaczełam stosować antykoncepcję i ból zniknął. Co do tab.to nie przejmuj się tak tymi objawami. Po miesiącu stosowania raczej nic Ci się nie stanie ;)

Gość Pomarańczowaaa
dziekuje kochana.. tak sie tylko przejelam bo jestem niska i mam tendencje do tycia i niechce wygladaj bardziej jak kulka

Gość że cooooo
Pilnuj się z jedzeniem, jak będziesz "napompowana" czyli woda się zacznie zatrzymywać w organizmie, to są na to odpowiednie tabletki i zioła. Nie ma co się źle nastawiać. Mnie po Cileście głowa pękała, dlatego rzuciłam po jednej paczce.

Gość Pomarańczowaaa
pilnuje się pilnuje! teraz wogole nie jem słodyczy, staram się jeść suszone owoce i rodzynki na poprawę metabolizmu, ale tez duzo pije no bo w sumie muszę.