Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość copoczac

czy jego zachowanie jest normalne?

Polecane posty

Gość copoczac

witajcie! mam 25 lat i nie sądziłam że napisze tutaj o tym... jestem z chłopakiem od roku, bardzo lubi seks i urozmaicenia, ostatnio po imprezie sporo wypił i zaczął butelką dotykać moich miejsc intymnych;( przeraziłam się i odsunęłam po czym on próbował naciskać końcem butelki na mój odbyt! butelka była odkręcona... szybko zrobiłam awanturę i poszłam spać;/ druga sytuacja, jak był pijany tego samego wieczoru to poprosił mnie żebym poszła z nim do łazienki i popatrzyła jak on sika bo go to podnieca nie wiem co mam robić czy może się upił i coś mu na głowę siadło/ czy może ma jakieś odchyły i wyjdą jeszcze inne?:(

Gość copoczac
kiedyś w nocy obudziłam się, bo wydawało mi się, że ktoś puka do drzwi. otworzyłam oczy i zobaczyłam swojego faceta klęczącego nade mną ze sztywnym penisem w dłoni i pukającego mnie tym sztywnym członkiem w czoło. zapytałam, co on robi, a on odpowiedział spokojnie, że tak tylko się bawi. a najgorsze jest to, że przyznał się do tego, iż robi to prawie każdej nocy i w ogóle zdziwiło go to, że się dopiero teraz zorientowałam

Gość copoczac
ten wyżej to podszyw!!!

Gość copoczac
ten niżej to też podszyw

Gość copoczac
czasami robi też stójkę na rękach jednocześnie próbując chwycić członka ustami

Gość xxx*
kopnac w duupe bo nie dość że pijak to jeszcze zbok

Gość damianek25
Czy ciebie to podniecało? Jeżeli tak to jak najbardziej normalne

Gość k.as.ka
Wielkie rzeczy, kiedys jak leżeliśmy w łózku zmoim i piliśmy małe piwka to tez mi wsadził w pipke szyjke od butelki od małego piwa

Gość damianek25
podniecało ciebie to?

Gość copoczac
nie zwracajacie uwagę na kogos kto nie ma co robić i się podszywa!!! nie podniecało to mnie w ogóle wręcz odrzuciło:(

Gość copoczac
czy powinnam się tym martwić? :(

Gość ivvvvvvvvvvvvvvvvvv
Martw się, siedź i rycz!

Gość k.as.ka
Nie podnieciło bo butelka po piwie była zimna strasznie, ale nic dziwnego i złego w tym nie widziałam

Gość damianek25
to chyba go nie kochasz

Gość copoczac
dobry pomysł...

Na pewno jest oryginalny, o jego fantazje nie są typowe. Jeżeli Tobie to nie przeszkadza, to raczej problemy nie ma, a jeżeli coś Ci nie odpowiada, to mu po prostu powiedz

Gość damianek25
moja mnie kiedyś przyłapała na waleniu i się wkurwiła że jej nie pozwalam zwalić a robię to sam

Gość copoczac
poza tym z pochwy zaczęły mi sie wysypywać znaczki pocztowe, ale jak poszłam do ginekologa to powiedział mi, że to nie znaczki tylko naklejki z bananów

Gość damianek25
teraz pozwalam zawsze jak mam ochotę. Nawet na imprezie wychodzę z nią na szybkie zwalenie. Tylko coś zauważyłem że ją zaczyna to wkurwiać bo czuje że napalam się na inne laski a po tym ona mi wali

Gość copoczac
powiedziałam mu o tym, on na to że nie powinnam się niczym martwić;/ nie wiem jak mam to rozumieć... ja mam mokre orgazmy i mojego chłopaka to bardzo podnieca być może myśli że jak on sika to coś podniecającego:( dla mnie to zwykła fizjologia a nie temat podniet martwię się że wyskoczą jakieś inne dziwne rzeczy jeszcze..

Gość copoczac
boję się, że dojdzie do tego, iż zacznę oddawać stolec w czasie orgazmu, a on namówi mnie, żebym patrzyła, jak on robi kupę :(

Gość copoczac
człwieku jak masz problem jakiś z głową to idz do lekarza a nie się podszywasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skoro już ma tak wyszukane fantazje, to raczej będzie dążył za szelką cenę do ich urzeczywistnienia. Jeżeli więc Ty mu ich nie dasz, będzie szukał gdzie indziej. Trudno wam będzie dojść do kompromisu

Gość copoczac
przed snem wyobraża sobie, że obok niego leży rosły murzyn, a gdy nikt nie patrzy, trzyma rękę w gaciach i miętoli kasztany :(

Gość copoczac
też mi się tak wydaje... ciekawe jakie następne fantazje... ale czy te powinny być powodem do zmartwień?