Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stanleyyy

rodzice jak byście zareagowali na wyznanie przez waszych potomków, że sa homo??

Polecane posty

Gość stanleyyy

rodzice jak byście zareagowali na wyznanie przez waszych potomków, że są homoseksualistami??

Przyjęłabym to ze spokojem.Jedynego czego się obawialam to związku dzieci z kosciolem/ksiadz ,zakonnica/,z tym na pewno bym się nie pogodziła mimo,że podobno jestem katoloczką.

Gość taaakaaaasooobieee
pewnie byłabym w szoku, a może przyjęłabym to ze spokojem - nie wiem, ale jestem pewna że nie przestałabym kochać swojego dziecka. Teraz już to wiem,że dziecko, jakie by nie było- ja będę je kochać.Wzwiązku z tym będę cieszyć się jego szczęściem.Z tatusiami chyba bywa gorzej

Gość hehetojestnajlepsze
w sumie to nie wiem, ale jednak to moje dziecko i nawet gdybym chiała żeby był taki jak ja to i tak zaakceptowałabym to , kocham go poprostu jaki by nie był

Gość za 12 min
loteria, ok 4% populacji na calym swiecie jest homo, z tym sie rodzisz. Gdyby trafilo, ze ma rude wlosy nie probowalabym ich zafarbowac,tak samo gdyby trafilo ze byloby homo zaakceptowalabym i wspierala.

Gość zmartwilabym sie, bo dzicko
mialoby ciEzkie zycie, ale wspierałabym

Gość stanleyyy
miło czytac wasze komentarze. moi rodzice nic nie wiedzą, izoluję się od nich żeby nieczego nie wyczuli, nie jestem w stanie przewidzieć reakcji.

Gość za 12 min
niekoniecznie ciezkie, zalezy gdzie by mieszkalo. W wielkich aglomeracjach im latwiej, bo jest wieksza akceptacja. Podejrzewam, ze na wsiach takim ludziom nie jest latwo.

Gość za 12 min
ciezka sprawa, moze sprobuj ich oswajac z ta mysla stopniowo. Niech dostana kilka wskazowek, zaczna sie domyslac, powoli oswajac a pozniej im powiedz. Nie bedzie takiego szoku.