Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justynka71

ciaza

Polecane posty

cześć dziewczyny przez dwa miesiące mam brązowe plamienie i trochu krwawienia do 2-3 dni i koniec piersi mam obolałe przybrałam na wadze temperaturę mam 37.4 i taka mi się utrzymuje w poniedziałek idę do ginekologa jak Myślicie jestem w ciąży ? proszę o odpowiedz osób które miały tak podobnie

Gość hddtghhj
Dlaczego nie zrobilas jeszcze testu?

Gość hehetojestnajlepsze
idż do apteki po test

Gość hddtghhj
Na test nie trzeba miec recepty. I bez lekarki moglas zrobic. Stosujesz jakas antykoncepcje czy starasz sie o dziecko?

staram się o dzidziusia:P i cieszyłabym się jakbym była . 2 miesiące robiłam test i miałam dwie kreski blade poszłam na badanie krwi babka mówiła ze nie jestem a po przyjściu do domu zauważyłam ze się pomyliła z badaniami bo to nie były moje wiec sama już nie wiem

Gość hddtghhj
Jakiies to wszystko dziwne u ciebie. Ja juz bym dawno na twoim miejsvu doszla praedy. Wystarczy test i wiesz juz na 100%

Gość hddtghhj
Jakiies to wszystko dziwne u ciebie. Ja juz bym dawno na twoim miejsvu doszla praedy. Wystarczy test i wiesz juz na 100%

czyli robilas test,ktory wyszedl Ci pozytywnie,poszlas na bete i dostałas nie swoje wyniki,tak? Proponuje ponowic bete lub zrobic kolejny test i isc do lekarza,bo takie plamienia zamiast miesiaczki sa dosc dzinwne wedlug mnie