justynka71 0 Napisano Listopad 16, 2012 cześć dziewczyny przez dwa miesiące mam brązowe plamienie i trochu krwawienia do 2-3 dni i koniec piersi mam obolałe przybrałam na wadze temperaturę mam 37.4 i taka mi się utrzymuje w poniedziałek idę do ginekologa jak Myślicie jestem w ciąży ? proszę o odpowiedz osób które miały tak podobnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hddtghhj Napisano Listopad 16, 2012 Dlaczego nie zrobilas jeszcze testu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hehetojestnajlepsze Napisano Listopad 16, 2012 idż do apteki po test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justynka71 0 Napisano Listopad 16, 2012 poniewaz moja głupia lekarka kazala mi czekac sama nie wiem na co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hddtghhj Napisano Listopad 16, 2012 Na test nie trzeba miec recepty. I bez lekarki moglas zrobic. Stosujesz jakas antykoncepcje czy starasz sie o dziecko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justynka71 0 Napisano Listopad 16, 2012 staram się o dzidziusia:P i cieszyłabym się jakbym była . 2 miesiące robiłam test i miałam dwie kreski blade poszłam na badanie krwi babka mówiła ze nie jestem a po przyjściu do domu zauważyłam ze się pomyliła z badaniami bo to nie były moje wiec sama już nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hddtghhj Napisano Listopad 16, 2012 Jakiies to wszystko dziwne u ciebie. Ja juz bym dawno na twoim miejsvu doszla praedy. Wystarczy test i wiesz juz na 100% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hddtghhj Napisano Listopad 16, 2012 Jakiies to wszystko dziwne u ciebie. Ja juz bym dawno na twoim miejsvu doszla praedy. Wystarczy test i wiesz juz na 100% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tak bardzo mi z tym zle 0 Napisano Listopad 17, 2012 czyli robilas test,ktory wyszedl Ci pozytywnie,poszlas na bete i dostałas nie swoje wyniki,tak? Proponuje ponowic bete lub zrobic kolejny test i isc do lekarza,bo takie plamienia zamiast miesiaczki sa dosc dzinwne wedlug mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach