Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eu(teL)amo I.

troche mi wstyd.nie mam pracy nie urodzilem sie w Polsce

Polecane posty

Gość eu(teL)amo I.

zyje na koszt mojej zony moja zona jako jedyna z naszej rodziny pracuje wu niewazne gdzie zarabia dobrze takze nie naklania mnie do pracy nie pracuje tez poniewaz przynaje otwarcie jestem leniwy urodzilem sie i wychowalem w pewnym południowym kraju Europy a faceci stamtad sa czesto leniwi. mam matke Polke domyslcie sie jak wyszlo ze moja ukochana jest Polka nie chce sie tlumaczyc chce porad jak sie zmobilizowac by pozbyc sie nalogu bo o tym jest topic, jestem sexocholikiem lubie seks z ladnymi kobietami niestety sa to czesto prostytutki tak wstyd mi tez dlatego ze nie za moje pieniadze nie szukam porad skad wziac prace bo nigdzie nie ide. takze dlatego ze nie moge sie odnalezc w Polskiej spolecznosci chcialbym isc na terapie do sexuolog ale boje sie rozmowy z obcym czlowiekiem, glownie nie z mojego kraju probowalem juz wszystkiego. siedze w domu sam caly dzien. nie daje sobie rady z nuda poradzcie

Gość może i jesteś leniwy
ale nie zwalaj tego na miejsce urodzenia :D Ja też jestem leniwa a urodziłam się w Polsce z rodziców Polaków z krwi i kości.

Gość eu(teL)amo I.
leniwe kobiety sa bardzo urocze zwalam poniewaz taki jestem od urodzenia a ciezko mi to zmienic

Gość eu(teL)amo I.
ale ja nie potrzebuje pracy a na pewno tutaj nie moge na cos co mnie interesuje liczyc

jakis ty biedny.. wez sie powies przynajmniej zonie zrobisz przysluge.

Gość eu(teL)amo I.
mowie nie napisalem tu by sie uzalac a znalezc slowo wsparcia jestem wierzacy a z nudow robie glupie rzeczy

no dlatego mowie zebys sie w leb palnal. nudzi ci sie chlopie i przez ten brak pracy glupoty ci w glowie. pracy szukaj, co to za facet ktorego zona utrzymuje!

Gość eu(teL)amo I.
troche masz racje do niczego taki facet ale to jest silniejsze odemnie ciezko mi rano wstac do pracy, bede tylko wszedzie wadzil pozatym jak pisze nie odnajde sie wsrod innych facetow z tego kraju

jak sie nie odnajdziesz.. calkiem ok mowisz po polsku i nawet bledow nie robisz. glupie tlumaczenia.. czekaj jak sie twojej zonie znudzi... i juz druga taka glupia sie nie znajdzie.

juz pomijajac ze jej kase wydajesz dodatkowo na prostytutki.

Gość eu(teL)amo I.
Sixa pamietam Cie jestes bardzo piekna kobieta.pamietam wszystkie piekne kobiety stad mieszkasz gdzies blisko Wroclawia?

Gość eu(teL)amo I.
albo moze pokazesz mi nowe zdjecie bo sie nie napatrzylem jest taka mozliwosc? podaj mi Twoj e-mail

Gość w45325
Ja się urodziłem we Włoszech, żyje w Polsce i wiedzie mi się doskonale. Mam 6 komisów samochodowych, sprowadzam (dobre) auta z Włoch i innych krajów. :)

dziekuje, ale ty sie lepiej skoncentruj na swojej zonie :)