Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daruniaaa

Nie chcę by mój facet wyjechał zagranice :-(

Polecane posty

Gość Daruniaaa

. Witam. Tak jak w temacie,mój chłopak chce wyjechac zagranice a ja nie moge sie na to zgodzic. Otóż sytuacja jest taka : jestesmy razem 5 lat, nie mieszkamy razem, on ma swietna prace wg mnie ale on wciaz nalega. Chce w grudniu wyjechac ze swoim kolega do pracy( ktorego ja nie lubię i on mnie takze ) Nie chce by jechal jeszcze nigdy sie na tak dlugo nie rozstawalismy, i boje sie ze ten jego kolega nas rozdzieli. Nie wiem juz co robic, rozmawialam z nim ale on swoje. Mialam w planach wyjechac tez ale razem nie osobno tylko chce skonczyc studia. Doradźcie :-(

Gość nieudacznicy zjebaniii
ma racje,ze chce spierdalac z tej doliny

Gość byly maz byla zona
jak kolega moze was rozdzielic.Jak Twoj facet kocha prawdziwie to nikt nie rozwali waszego zwiazku.Bardziej obawiala bym sie jakby z kolezanka wyjechal :D

Gość nieniex
mam ten sam problem , a na ile chce wyjechac?

Gość Daruniaaa
. Ale ma dobrą pracę. Zresztą też bym chciała wyjechać ale razem z nim, tylko musze dokonczyc studia. Jestem na 3 roku

Jego praca,jego zycie!!

Gość nieniex
ale na ile wyjezdza?

Gość Daruniaaa
. Na czas nieokreslony. Wiem no moze ten kolega nas nie rozdzieli, ale ta odleglosc i w ogole. Przeraza mnie to wszystko

Gość Daruniaaa
. Co z moim nickiem ? Taki zły czy głupi ? Nie rozumiem

Gość nieniex
wiem jak to jest,ciezko jest sie rozstac na dlugi czas z ukochana osoba....a tam ma lepsza prace ?wiecej bedzie zarabial?

Gość O__________o
co komu pisane--to tak ma być. Jak macie być razem to będziecie. Jak pisane wam rozstanie to się rozstaniecie choćbyś zyły wypruwała. Jak on chce jechać to go nie powstrzymasz. co ma byc to będzie--pamiętaj. Nic na siłę.

Moze chce sie wyrwac od polskiego ciemnogrodu

Gość nieniex
moze tez byc prawda ze chce sie wyrwac...jesli jedzie z kolega

Gość Daruniaaa
. Mówił że ten kolega mu załatwił i że lepiej tam się opłaca pracować niż tu.

Gość zalosne co piszesz
faceci zagranica czesto zdradzaja..

Jak zwykle baby to tylko o jednym . Wielka kurwa milosc. Facet chce wypierdolic z tej nedznej nory i tyle.

Gość fdfafsa
chcesz pogadac na gg? moge podac Ci moj nr i napiszesz do mnie przechodzilam przez to.. i moj facet nie pojechal :)

Gość Daruniaaa
. Ten jego kolega pracuje tam juz 6-lat. Ale ja sie nie moge z tym pogodzic, chcialam zeby na mnie poczekal te ostatnie miesiace jak skoncze szkole. Tyle wytrzymal to teraz nie moze? Nie wiem juz

Gość PolskaObleśna
Lepiej wyjechać za granicę, w Polsce jest tragicznie i ten gnój Tusk w dodatku przez którego mamy taki kryzys i taką biedę... lepiej wyjechać i wrócić jak skończą się rządy PO czyli za 3 lata!

To sie zdecyduj! Albo 3 lata studiow albo ostatnie miesiace szkoly padalcu

Gość Daruniaaa
. Chetnie, ale nie mam na razie gg :-(

Gość Daruniaaa
. Jestem na 3 roku studiow(szkoly) to przeciez to samo !

Gość fdfafsa
ok, nie bede tu pisac dokladnie jak bylo u nas itd. powiem Ci jedno - moj przez 2 lata pracowal za granica, widzielismy sie w weekend co 2 miesiace. nie zdradzil mnie bo ma zasady ale sam przyznal ze pewna dziewczyna sama pchala mu sie do lozka. wiec to zalezy jaki jest Twoj facet. potem byl kilka lat w pl a pozniej znow mial okazje wyjechac, mial zarabiac jeszcze lepiej niz zwykle zarabia sie za granica. powiedzialam mu wtedy ze nie wyobrazam sobie teraz zeby nasze zycie znowu mialo tak wygladac, ze chce go miec przy sobie. co 5 min mowilam "prosze nie jedz" i caly czas plakalam. juz jechalismy na pks, juz mial wyjezdzac. spojrzal w moje zaplakane oczy i powiedzial "h..j z ta robota, nie jade" i przytulil mnie mocno. potem umowilismy sie ze albo razem albo wcale.

Gość ma cię głęboko w doopie,
woli wyjechać niż żyć w tym syfie i miec cie przy boku.

Gość Daruniaaa
. Kochany ten twoj facet widac ze cie kocha. Tez wlasnie jestem tej zasady, albo razem albo wcale caly czas mu to mowie. I moj rowniez nie nalezy do facetow ktore lubia uganiac sie za innymi kobietami. Ale ja po prostu nie chce by jechal sam i tyle:-(

Gość też to przerobiłam
wprawdzie mój facet nie był za granicą, ale pracował w delegacji i widzieliśmy się co 2-3 tygodnie. Było to wygodne do czasu... po ślubie już czułam się samotna, a kiedy na świat przyszła córeczka postawiłam ultimatum. Chwilę trwało przeniesienie na miejsce, ale to była dobra decyzja. Wielu kolegów, którzy pracowali wtedy w delegacji do dziś tak pracują, bo na tyle oddalili się od rodzin, że jak przyjeżdżają to w domach za ciasno ;-( związek na odległość niestety nie służy. Takie jest moje zdanie. Trochę to dziwne, że facet chce wyjechać od dziewczyny chociaż ma dobrą pracę... ale może przemyślał to i chce dla Was lepszego startu? Porozmawiaj z nim spokojnie. Czy widzi miejsce dla Ciebie kiedy skończysz studia? Planuje przyszłość z Tobą?

Gość fdfafsa
kurcze to usiadzcie i pogadaj z nim. powiedz ile czasu zostalo do konca studiow, ze wtedy tez chcesz jechac. zapytaj dlaczego nie chce zaczekac.

Gość Daruniaaa
On mówił że ma plany a tu nie może czyli w Polsce ich realizować. I że on teraz wyjedzie i miedzy czasie bedzie coś kombinował dla mnie zebym po studiach mogla jechac do niego. Ale w moich oczach to wyglada wszystko inaczej...

Gość fdfafsa
a mowil jakie ma plany? dopytuj go o takie rzeczy, wtedy zobaczysz czy cos kreci czy od razu odpowie. wiesz, gdyby jechal sam to ok, ale jesli ma jechac z kolega... jesli Ci zalezy to nie puszczaj go, naprawde.

Ma plany,w ktorych nie ma ciebie. Zabronisz mu wyjechac??? Puknij sie w leb. Daj mu zyc i ukladac zycie a nie stopuj. Zajmij sie soba.