Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monia062222

okres

Polecane posty

Gość Monia062222

Jak spać kiedy ma się okres i zostaje się u chłopaka? A mam dosyć obfite okresy boje się że poplamię mu prześcieradło. I głupio mi z podpaską :(

Gość Monia062222
??

Gość moniaaaaaaaaaaa:)
nie spij u chlopaka jak masz okres a tak powaznie to okres jest calkiem naturalna sprawa wiec porozmawiaj z nim o tym i zaloz podpaske jak najwieksza naszczescie mojemu facetowi nic co ludzkie nie jest mu obce :)

Gość princess19
ja zazwyczaj unikam takich sytuacji, a jak już mam spać to wybieram dni, kiedy mam końcówkę okresu :D

Gość dziś na pomarańczowo
nic co ludzkie...prawda prawda, tylko na początku znajomości np. człowiek jest jeszcze trochę skrępowany tymi wszystkimi ludzkimi sprawami. co innego żona od 20 lat, co innego dziewczyna od pół roku. no i jest jeszcze kwestia wiedzieć, a widzieć. każdy normalny facet wie, że mamy okres i na pewno nie uważa, że to dziwne, czy nienormalne. ale jakby rano zobaczył na prześcieradle krew, to mógłby jednak poczuć pewien niesmak :P jedyna rada na miesiączki, to dość obcisła bielizna, żeby się w nocy nic nie przesuwało.

Gość Hanka 29.
ja zakladam tampon i podpaske na noc; ale budze sie w srodku nocy zeby zmienic tampon

Gość akukuruku
Załóż tampon. Ja zazwyczaj śpię z tamponami, bo nic mi nie przecieknie wtedy. Możesz dla pewności jeszcze podpaskę założyć.