Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w.potrzebie

RAK PŁUC. PROSBA O PODPOWIEDZ

Polecane posty

Gość w.potrzebie

witajcie, prosze o wypowiedz osoby, ktorzy moga w temacie cos powiedziec, a mianowicie: szukam osoby/osrodka- nie koniecznie legalnego ale najlepiej z woj. mazowieckiego, ktora zajmuje sie leczeniem nowotworow zlosliwych. chodzi mi o konkretne nazwiska lub adresy- kogos kto ma jakies osiagniecia w walce z ta choroba. kogos kto gdy medycyna nie daje zadnych szans podejmie sie leczenia pacjenta. jest sporo danych w internecie, pewnie wiekszosc to naciagacze wiec jesli mozecie poradzic cos sprawdzonego bede wdzieczna. szukam tez dobrego psychoterapeuty, ktory potrafi wmowic pozytywne myslenie wszak wiara czyni cuda. a moze wiecie cos na temat "metody Gersona". z gory dziekuje zaodpowiedzi

Gość tak tak potem ci zaproponuja
ukrain a to wszystko by cie z kasy zdrenowac

Gość enkepenke
ktos z mojej bliskiej rodziny mial raka pluc dali mu 2 mies zycia mielismy znajomego bioenergoterapeute zaczal go leczyc a on tak uwiezyl ze wyzdrowial dodatkowo pil alveo i jadl gotowane skarupki z jaj trzeba bylo je zmielic i ten proszek jesc to niby zasuszalo raka powodzenia.

Gość o gersonie czytalam
ale tutaj lista srodkow ktore sa uznawane za miedzy innymi takie ktore niszcza raka: *astaksantyna (minimum 12 mg/dobe) *likopen (nie mam danych odnośnie dawkowania, ale dużo - to jest jedna z najsilniejszych antyrakowych rzeczy) *zeaksantyna *mumijo (bo oczyszcza organizm) *vilcacora *zielony jęczmień

Gość gdfddf
zioła VILCACORA

Gość i oczywiscie sensowne zywienie
jest konieczne. to co wymienilam zaszkodzic na pewno nie zaszkodzi, moze tylko pomoc.

Gość w.potrzebie
ENKEPENKE- mozesz dac namiary na tego terapeute? jesli wolisz podam maila

Gość yhhhyyy
są tzw. Msze o uzdrowienie. Poczytaj o tym w necie. Jest wiele swiadectw ludzi, ktorzy na tych mszach zostali wyleczeni z najcięższych chorob. Po za tym Bog sprawi, że psychoterapeuta nie będzie Ci już potrzebny. Trzymaj się :)

co bardzo ważne trzeba wzmacniać organizm żeby układ immunologiczny miał szansę się bronić

Gość bduewnkd
Janina Odważna ze Starego Sącza, leczy ziołami. Dane są w internecie.

Gość chcę mieć na imię andżela
wy z tymi mszami i herbatkami na powaznie?

Gość enkepenke
tylko ze ja jestem z wlkp mysle ze przedewszystkim nadzieja ze bedzie dobrze.

"chcę mieć na imię andżela wy z tymi mszami i herbatkami na powaznie?" a co w ziołolecznictwie jest złego? :O ­ jeśli osoba jest słaba to kozieradkę warto podawać

Gość Ninaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a chora osoba ma przerzuty ?????????? ile ma lat????????

Gość ludzie....................
Naprawdę wierzycie w te bzdury?skorupki,zioła itp gadżety? To bzdury i naciąganie naiwnych,stracicie pieniądze a nic nie zyskacie.

Gość a powino na tej liscie byc
jeszcze czerwony buraczek i kudzu root Przeprowadzone badania potwierdziły, że codzienne zażywanie soku z buraka czerwonego powoduje cofanie się raka a u niektórych pacjentów całkowite wyleczenie ( wg mojego doświadczenia burak pod każdą postacią ma potężne właściwości lecznicze). Jestem przekonana absolutnie, że burak to podstawowy lek w leczeniu każdego problemu związanego z krwią i nowotworem. Ma działanie krwiotwórcze i oczyszczające krew Pobudza krążenie krwi Pomaga przy złej przemianie materii Leczy zaparcia ( sałatka z buraków, barszcz czerwony łącznie z burakami, sok lub płyn z kiszonych buraków powodują szybsze i bardziej burzliwe trawienie) Pomaga przy dolegliwości wątroby i nerek Jest niedocenionym skarbem natury cez i rubid. Ten skład chemiczny buraka ma duże znaczenie w zwalczaniu nowotworów. Doktor S. Perencz z Węgier poddał 45 chorych na nowotwory działaniu buraka czerwonego. Dawki były zróżnicowane w stosunku do poszczególnych osób (od 300 do 500 ml surowego soku buraczanego dziennie). W wyniku tej kuracji u ok. połowy chorych zauważono znaczna poprawę. Picie surowego soku z buraka jest wskazane dla nas wszystkich, bowiem ma on właściwości oczyszczające krew i pomaga w wydalaniu kwasu moczowego z organizmu (nadmiar tego kwasu powoduje dnę moczanową). Pobudza też krążenie krwi i pomaga przy złej przemianie materii.

i oczywiscie sensowne zywienie a co w ziołolecznictwie jest złego? ja pier­dole:O tysiace naukowcow marzy o noblu ktory bedzie najwazniejszy w historii a babcia nowego sacza i ksiadz z koziej wolki juz dawno odkryli lekarstwo na raka...

Gość w.potrzebie
jak najbardziej wierze w dobroc Boga. z tym, ze nie moge sobie pozwolic na siedzenie i czekanie z zalozionymi rekami. musze dzialac. oczywiscie moge zamowic msze, ale oprocz tego musze dzialac. pozatym nie jest grzechem korzystac z terapeuty, slyszlam o woelu wyleczeniach dzieki praniu mozgu ale kiedys nie bylo mi to potrzebne i nie zapamietalam kto, gdzie. a teraz jest mi to potrzebne. prawde mowiac uwazam, ze medycyna jest swietna ale w walce np z przyziebieniem, zlamaniem nogi itp, w powazniejszych wypadkach jest daleeeeeko za terapia niekonwencjonalna.

rak to też choroba duszy,lepiej zajać się komfortem psychicznym chorego,zapewnic mu prawidłowe odżywianie i klasyczne medyczne leczenie.Przeszłam przez te wszystkie znachorskie cuda i jedno co zyskałam to pusty portfel.

Gość bduewnkd
nie musicie wierzyć, wisi mi to. Mi i wielu osobom z mojego otoczenia ta osoba pomogła, rozmawiałam też osobiście z kobietą, którą wyleczyła z raka złośliwego.

nikt nie mowi ze jest lek ktory wyleczy kazdy typ raka, a poza tym nie badz naiwna - koncernom farmaceutycznym nie oplaca sie to bo nie beda mialy z tego takiej kasy jak ze standardowej chemii, a przypominam ze nie raz i nie dwa udowodniono naukowo ze chemia powoduje niektore typy raka, wiec jednego wyleczysz a drugiego sie nabawisz. ­ a poza tym - dlaczego nie sprobowac, skoro i tak nie ma juz nic do stracenia?????????????? ­ buraczek jak najbardziej :) ale on powinien byc normalnie u kazdego w diecie tak czy inaczej!

Gość a powino na tej liscie byc
Badania potwierdziły zahamowanie rozwoju raka prostaty i obniżenie Prostate-Specific-Antigen PSA (antygenowy wskaźnik nowotoworu prostaty), nawet o 80%. Kudzu hamuje również rozwój i indukcję wirusów onkogennych (rakotwórczych) w ustroju. Chroni przed rakotwórczym wpływem wielu czynników chemicznych. tu więcej materiału o kudzu Katedra i Zakład Biochemii Lekarskiej Akademia Medyczna we Wrocławiu 51 386 Wrocław, ul Chałubińskiego 10 Dr Jadwiga Pietkiewicz http://www.kudzu.pl/materialy/dr_pietkiewicz.html

tak wyleczyła;),ludzie potrafia wymyślać głupie historie. Osobiscie nie znam żadnej osoby której pomogły ziółka czy "szarlatan". Widzialaś jej dokumentację medyczną?Mówic można wszystko. Mój ojciec miał niezłosliwego guza,ale po latach opowiada głupoty,ze ledwo wyrwał się smierci.

czy osoba przyjmuje chemie?

koncerny farmaceutyczne zdoblyby wlasnie majatek na tym leku bo ludzie oddali by za niego wszystko co maja. maskakra:O

rak byl zawsze ale teraz jest go duzo wiecej. po pierwsze dlatego ze jest wokol srodowisko bardziej zanieczyszczone a po drugie dlatego, ze ludzie zbyt zawierzyli tzw. medycynie nowoczesnej, a odeszli od natury, natura ma ogromna ilosc lekow, dlatego warto z niej czerpac.

akurat rak prostaty to jeden z tych nowotwórów,które dobrze się leczy i mozna życ latami.To marny przyklad.

Gość mój Tato miał raka płuc
i ja nie wierzę w żadne cuda, żadne środki ziołowe... jak medycyna nie pomoże, to w przypadku złośliwego raka płuc nie pomoże nic... Tacie zaszkodziła nawet sama medycyna - radioterapia uszkodziła serce...

jesli chory ma silny organizm, to jest dobry znak, znaczy ze sie nie dal. tgrzeba wzmacniac jak najbardziej naturalne mechanizmy obronne dajac dobre pozywienie dla komorek