Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikomu tego nie powiem przecie

mowie wam,jak mi sie strasznie chce chlopa

Polecane posty

Gość bosska
Dobra ide wskoczyc na moje magiczne cm szczescia. Bawcie sie dobrze....haha Pp...powycieraj sie :p

no chyba, że tak naprawdę chodzi - no przecież "jak wszystkim normalnym kobietom";-) - o "romantyczny romans" - wtedy poleciłbym Ci gorąco małych siurków z wątku o kochankach z internetu :-D

Teraz to i ja bym się przytulił do jakiejś cudownej kobiety...I dał buziaka na dobranoc ;)

Gość nikomu nie powiem przecie
ja tu o bliskosci,a ktos juz musial sie wciac o pieprzeniu i lizaniu. Foxy pieknie to napisalas i masz racje,tez o tym wiem,tylko ze jestem coraz bardziej zdesperowana.czas mija,a ja nadal nikogo nie spotykam,dawno nawet nikt sie mna powaznie nie interesowal i niewykluczone,ze moge teraz pomylic zaslepienie z miloscia,ale coz poradzic

Gość mi tez sie marzyyy
bliskosć.. głównie seks, strasznie mi tego brakuje a potem spania w ramionach kochanka. Mam gorzej bo jeszcze niedawno miałam to na wyciągnięcie ręki a teraz? Wcale nie jest łatwo kogoś znaleźć, ja potrzebuje żeby było to "coś" a nie zniżać poprzeczkę i dawać szansę komuś kto mi zwyczajnie nie pasuje. Czułabym sie wtedy fatalnie :o

>bliskosć.. głównie seks uczciwe postawienie sprawy :-) nie chodzi o "motyle" z powodu "trzymania się za ręce"