Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Just a Boy

Czy dziewczynie przeszkadza brak samochodu?

Polecane posty

Gość Just a Boy

Tak sobie mysle, czy jest to problem? Nie powiem, ze jestem osoba ktora lubi miec dobre rzeczy. Rodzice maja dobre wozy jednak przez kryzys swiatowy obecnie cierpia nasze nieruchomosci, dzialki i nie sa w stanie kupic mi obiecanego luksusowego samochodu bo poprsotu nie chcea sprzedawac mieszkan, dzialak za 35% taniej. Na poczatku mialem dostac auto pod koniec tego roku jednak wszystko wydluzy sie przynajmniej o rok. Podoba mi sie jedna dziewczyna jednak kurde co ja moge jej zaoferowac? nie bede mogl nawet jej zawiesc nigdzie bo nie mam samochodu. Niestedy moja duma nie pozwala mi na kupienie taniego na np najblizszy rok(wiem jestem idiota).

Zależy od przypadku. Ogólnie samochód logistycznie ułatwia sprawę, czasami trochę głupio zabrać dziewczynę autobusem na randkę, ale też wielu kobietom to nie przeszkadza. Ja bym kupił tańszy i tyle :P

Gość evfvi
dziewczynie przeszkadza raczej gdy facet jest uzależniony od rodziców i ich pieniędzy.

Gość singieeeeeelka
Dokładnie - brak samochodu, prawka można nadrobić. Najbardziej denerwują mnie mamisynki uzależnione od rodziców.

Gość tak sobie myślę, że...
mi nie przeszkadza.:)

Gość koleś bez samochodu
nie zakopulujesz wiele

Gość dissolved girl
Mi nie przeszkadza.

Gość Boal
A gdyby facet miał 30 lat? :P

Gość Boal
A gdyby facet miał 30 lat? :P

Gość fhukvgut
a jakie chcesz miec to auto ? Marka model.

ja powiem ze juz jestes nieudacznikiem nie dlatego ze nie masz samochodu ale dlatego ze chcesz imponowac kobiecie posiadaniem samochodu prawdziwy facet moze nie miec nic ani kasy ani samochodu ale powinien miec charakter i haryzme bo to jest wabik na kobiety, ja osobiscie nigdy bym nie chcial byc z kobieta ktora poleciala na moj samochod....