Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trutututum

kto wierzy w koniec świata 21.12.2012???

Polecane posty

Gość trutututum

jak w temacie :D tak nie-uzasadnienie ja nie wierze jest jeszcze za dobrze zeby był koniec świata

Gość O o ja to ja :)
Nie - bo dlaczego miałby być tego konkretnego dnia a nie dzisiaj? Dlaczego 21 grudnia rzekomo ma się skończyć świat, bo majom skończył się akurat tego dnia kalendarz?? Bezsensu kto wierzy w cały ten koniec świata to debil bez własnego rozumu i wierzy we wszystko co mu podsuną media, bez zastanowienia oczywiście

Gość niewierzeale...
ja wzielam kredyt i mam nadzieje,ze bedzie koniec swiata i nie bede musiala go splacic. Taka tam logika :D hehehehe

Gość trutututum
noooo dobre hahaha niech wszyscy biora kredyty z myślą o końcu świata :P W sumie kalendarze na przyszły rok wydają to dlaczego miałby byc koniec świata? Najbardziej wqrzające są te reklamy w tv

Gość biblia to wyrocznia
w niej tak pisze to pewnie będzie

ale przeciez nawet majowie nie mowili o koncu swiata tylko o koncu ery! ma sie zaczac nowa era ktora bedzie ostatania ale jeszcze potrwa troche..

Gość hatifnaci :P
nie bedzie końca świata, może kiedyś, nie wiadomo kiedy, nastąpi koniec ludzkości (oby, im szybciej tym lepiej) ale świat się nie skończy, nawet jesli całą naszą planetę rozpieprzy w drobny mak to Wszechświat bedzie sobie trwał w najlepsze. Nie przesadzajmy. A co do 21.12. nie wierzę, ale mam nadzieję, że się uda i jednak ludzkość szlag trafi :P

Gość Pelepele
Spytajcie Jehowych ile razy już koniec świata obchodzili. Nic przeciwko nim, tylko tak czasami próbują coś na siłę wcisnąć. A obchodzili już kilka razy.

Gość lalalalalaaaaaaaa
Tak jak ktoś wyżej napisał-końca świata nie bedzie ale bedzie koniec ludzkosci.Skad mozemy wiedziec ,czy końca ludzkosci juz kiedys nie było?Moze byli juz na świecie ludzie,którzy pili coca-colę,jezdzili samochodami i uzywali komputerów?Moze któregos razu pierdu-i wszystko sie skończyło.Potem zaczeło sie powoli odradzac i tak oto jesteśmy my :)Może za jakis czas znowu pierdu-i nas nie bedzie i nasi nastepcy będą mieszkac w jaskiniach i powoli ewoluować ?

Gość Pelepele
lala, myślenie naprawdę nie boli. Koniec, to był kiedyś dinozaurów a nie ludzkości. Ale myślę, że to był tylko żart.

Gość lalalalalaaaaaaaa
A skąd wiesz,ze tylko dinozaurów?JA np nie wierze w dinozaury i juz.

Gość Pelepele
lala - OK, no to może w brachiozaury. Ale nie wierz w koniec świata, na cerę szkodzi.

Gość lalalalalaaaaaaaa
Napisałam ze końca świata nigdy nie bedzie ,ewentualnie koniec ludzkości/koniec życia na ziemi.A co do mojej cery to nie narzekam :)

Gość Pelepele
Lala - tak dalej trzymaj. i o koniec ludzkości też się nie martw. majowie też się raz pomylili i wyginęli. a tu ktoś teraz panikę ich kalendarzem sieje.

Gość sdcfvgbhnjmkjhgf
z tym kalendarzem Majów to jest ściema ;] nie chce mi się rozpisywać o tej porze, ale nie ma tam nic o żadnym końcu świata, to jest wielka nadinterpretacja niedouczonych głąbów typu Daniken i jemu podobni... ;) więc Majów zostawmy w spokoju ;]

W czeskiej telewizji mowia,ze 21 grudnia ma nastapic zacmienie slonca na 3 dni. Ponoc cala kula ziemska bedzie odcieta od elektryki czyli bedzie zimno i ciemno,ale tylko przez 3 dni. ^^

Gość o11
Kto to wie (?). Wszystko jest możliwe.

Gość marcheweczka...
Mi elektryka nie potrzebna do ogrzewania, mi tam bedzie cieplo

Gość Nimrod
Bedzie, a co gorsze ze po nim beda jeszcze 3 konce.

Gość zew ryczacej gesi
jeżeli będzie 3 dni ciemności wiecie co to oznacza zbliża sie sąd Jezusa a zwłaszcza krzyz na niebie ma zwiastować nadejście i panowania Jezusa Znak Krzyża będzie widoczny na całej ziemi, bez żadnych domysłów czy to Krzyż czy to może jakieś gwiazdy, znak Krzyża będzie wyraźny i przerażający, wszyscy będą patrzeć na ten Krzyż czy chcą czy nie chcą i nikt nie będzie mógł go zdjąć lub zasłonić. Siostra Faustyna pisze, że „przez jakiś czas będą oświecać ziemię, a to znaczy, że słońce wróci do swoich rozmiarów, zejdzie się znowu w kulę ognia. To będzie wielkie wydarzenie, to będzie czas powszechnego nawrócenia. Znak Krzyża na niebie będzie zapowiedzią wojny i bliskiego powtórnego przyjścia Pana Jezusa na ziemię. (Mt. 24, 29-31) Konsekwencją tej gigantycznej katastrofy słońca, będzie wyzwolenie ze słońca ogromnej energii elektromagnetycznego impulsu, który zniszczy wszelkie urządzenia elektryczne i elektroniczne z chipami włącznie a zawarte w nich miniaturowe baterie litowe wyleją się i ci co będą wielbić znamię bestii chipa będą cierpieć katusze przez pięć miesięcy. Ale to jest już opis Piątej Trąby Apokaliptycznej, która zapowiada trzy dni ciemności. http://www.apokalipsa.info.pl/index_024.htm

Gość oj pisze w Bibli pisze
ze to 21.12.2012

Gość ja tylko na chwilke
NIE wierze bo nie mam czasu na przejmowanie sie pierdołami.