Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

królikov

dzięki hipoteze zwanej zasadą holograficzną czuję się szczęsliwsza, gdyż...

Polecane posty

we wszechświecie holograficznym nie istnieją granice i w związku z tym sama mogę zmieniać materię rzeczywistości, czyli stworzyć swoje idealne życie :)

No ja się znam tylko na testamencie holograficznym... Ale cieszę się, że czujesz się szczęśliwsza :classic_cool:

cześć faj, bo wiesz tu chodzi o wiarę :classic_cool: nawet jeśli to tylko bzdura ( oby nie 😭 )naukowa, to wciąż daje mi nadzieję na wykreowanie swojego szczęścia, taka iluzja, wiesz :( :classic_cool:

Nie no, to na pewno nie bzdura, nie bądźmy ludźmi małej wiary 😴 Silna wiara przenosi góry, to i może pokreować trochę szczęścia :classic_cool: Jak zwykle wierzę, że sobie dzielnie poradzisz :classic_cool: ­ A tymczasem idę spać... Właśnie, i nie mogę już do Ciebie mówić "zwierzątku" :( Aleś narobiła Dobrej nocki :classic_cool:🖐️

umysł mam czysty, ale nie od melisy :classic_cool: w zasadzie o wiarę do końca też nie chodzi, bo mam przeczucie że fizyka, filozofia, nasze życiA zostaną zrewolucjonizowane w najbliższych latach :classic_cool: dzięki tej hipotezie właśnie :) dlatego mi tutaj nie 'jakzwykleniewierzaj' w cokolwiek, bo to dotyczy i Ciebie 😴 proszę brać sprawę na poważnie 😠 ­ z poważaniem i nocnymi życzeniami, dawny króliczek :(

Gość a na czym to polega
i jak sobie wykreować idealne życie? :p

chodzi o siłę wizualizacji :) to bardzo proste! jedyne co musisz zrobić to oprzeć swoją percepcję na koncepcji rzeczywistości nieuzgodnionej :) 🖐️

Gość a na czym to polega
eee.. czyli konkretnie co mam robić?

traktować rzeczywistość jako tło przyszłości, zmieniać jej materię oraz odciąć się od jej uzgodnienia :) ­ proste? -proste 😠

Gość a na czym to polega
ja bym tam spróbowała, mam tak zjebane zycie że gorzej napewno nie będzie :o tylko rzuć w końcu jakimś konkretnym ochłapem.

'ja bym tam spróbowała' hhehehh idiotka co pomyślała, że to sposób na życie :D ­ dacie wiarę? :D na początek polecam zaznajomić się 'jako tako' z fizyką. później rzucę takim 'ochłapem', że będziesz miała dość :classic_cool:

Gość deszczowa piosenka 2555
smoothie, opowiedźzproszę o tym więcej, terminy, które wcześniej podałaś wiele mi nie mówią, wyjaśnij to proszę w skrócie i podaj przykład, jeśli możesz to bardzo ciekawe

Gość a na czym to polega
"taktować rzeczywistość jako tło przyszłości" a co to jest innego jak nie sposób na życie :o naczytałas sie koleżanko jakis pseudo inteligentnych poradników o mocy pozytywnego myslenia i kozaczysz :o

Gość fajnna13
Coz za pseudo-inteligencki belkot...