Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonka australijczyka

Kto za PiS ? Kto za prawdziwa demokracją?

Polecane posty

Kto za rozliczeniem złodziei?

Gość ha ha wpisała się
ja ja ja !!!

raczej nikt, ci co nie wiedza sa zamotani tzw lemingi, a ci co wiedzą maj a to w doopie bo moga prace stracic, bo nie maja neta...itp itd

Gość mentaI cut
że niby PiS rozliczy złodziei, jak to oni nas wepchnęli do UE, które jest siedliskiej europejskiej klasy i rozmachu złodziei? :P hahaha

mentalu , fakty prosze, czy ty wiesz co piszesz? wiesz że partia/ludzie prawi rzadzili w polsce po 89roku tylko 3 lata?

Gość mentaI cut
tak tak słynna nocna zmiana ale jak to się ma do PiS?

jak to sie ma? słyszałeś o rzadzie olszewskiego i lustracji jak mniemam, słyszałes o rzadzie prawa jak mniemam o bildzie i sciganiu przestepców, ale nie wiem czy słyszałeś, bo na złodzieju czapka gore!

Gość mentaI cut
obecnie najwięksi złodzieje na świecie mieszczą się w parlamencie europejskim, a do UE wepchnął nas PiS

Mistrzu do UE wepchnął nas naród czyli my-Ty, to bylo w referendum. Pokaz mi gdzie i kiedy wladze choćby w koalicji mial PiS? To sako gdzie i kiedy PiS miał cokolwiek wspolnego z konkordatem, kiedy ki gdzie PiS sprzedał Polske?

Gość o11
W państwie PRAWA prezes Kaczyński by odpowiadał za słowa : "ZBRODNIA" ! Dalej Kaczyński powiedział , że ma zapewnienia od premiera Wielkiej Brytanii - a wczoraj Tusk rozmawiał telefonicznie z Davidem Cameronem i co "Głęboka różnica stanowisk". Jak może Kaczyński tak KŁAMAć !!!!!! To jest PRAWO I SPRAWIEDLIWOSC ???????????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!