Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kredytowa to ja

Ile macie kedytow??

Polecane posty

Gość kredytowa to ja

My z mezem lacznie mamy 5 , ja dwa jeden 15tysiecy, drugi tez 15, ale juz ponad rok splacam.Maz ma 25tys, 15 tys i 4 tys.Wyobrazie sobie ze on zarabia 2100 ja podobnie i daje rade splacac i zyc:D Sama nas podziwiam ze dajemy rade.Czy ktos tez ma podobna sytuacje??

Gość niedlugo oszzaljejee
nie.

Gość ryzyko
ja żadnego. kredytom stanowczo dziekuję.

mi nawet nikt kredytu nie da bo nie mam zdolnosci kredytowej. i dobrze bo wiem ze zaraz bym wziela kredyt. a mamy duzo wyadkow np. kupno mebli. ale mysle ze poradzimy sobie bez kredytow.

Gość kredytowa to ja
Ja tez nie mialam zdolnosci kredytowej, pracowalam bez umowy przez wiele lat a dostalam dwa:D Bez wiekszych problemow mi dali.

chyba w prowidencie. bo napewno w normalnym banku nie dadza.

Gość gr,rr,rrrrrrrr
ja mam 2 kredyty plus dwie karty kredytowe, maz 3 kredyty, ciagle na cos brakuje i bledne kolo

Gość kredytowa to ja
W PKO BP, w idea banku, w WBK, SKOK. Dali dali, jeden wzielam na dzialalnosc, wczesniej pracowalam ale bez umowy.

Gość ryzyko
bierzecie kredyty żeby otaczać sie badziewiem. W sumie każdy ma do tego prawo :)

Gość kredytowa to ja
poza tym provident tyle nie daje:D i za duzo trzeba oddac, dowiadywalam sie kiedys, ale to zdzierstwo calkowite.

Gość evfvi
ja mam tylko kartę kredytową, ale w całości spłaconą. mąż podobnie. innych kredytów brak

Gość i czym ty sie chwalisz?
ze naciaglas bank na dzialalnosc ktorej na oczy nie widzialas? jezeli ty masz 5 kredytow to jak ty bys firme prowadzila? odrazu by padla. ciekawe czy jest w tej grupie polakow zadluzonych ktorzy nie placa- pewnie tak

Gość i czym ty sie chwalisz?
czy jestes

Gość gr,rr,rrrrrrrr
ja nie biore by sie otaczac badziewiem ale na zycie, nie starcza na czynsz, na ciuchy dla dzieci, na naprawy, np popsuje sie lodowka i z pensji nie kupie, na leczenie,takie to zycie

Gość wzielam raz kredyt
i szybciutko go zaplacalam. od tej pory kredyty omijam. fajnie sie pozycza ale i tak to trzeba oddac. a ci co nie placa sa zwyklymi zlodziejami. i tyle w temacie.

Gość jeden ale za to na 30 lat
:classic_cool:

Gość ten ktory wie
zero..

My z mężem wzięlśmy kredyt na jeden etap budowy ,potrzebowaliśmy na już,było to ok 11 tys na 4 lata.Po półtorej roku płacenia prawie 400 zł miesięcznie,okazało się że do splaty mamy jeszcze 13 tys z kawałkiem,na drugi dzień mąż zawiózł te pieniądze i powiedziałam nigdy więcej.Przynajmniej oddadzą nam ubezpieczenie kredytu ok 3tys.

Gość bank moze udzielic
kredytow na podstawie historii wspolpracy, czyli regularnych wplywow na konto przez minimum 6 miesięcy, niekoniecznie z wynagrodzenia:) wiem bo pracuje w banku :)

Gość śmigła
nie mam żadnego. nie potrzebuję. mąż tylko pracuje i zarabia 2000 i starxcza.

Gość wewqewqeqw
ja ani jednego. uwazam, że kredyty sa dla głupich, karty kredytowe- tym bardziej... czasem człowiek nie ma inneog wyjscia niz wziac na mieszkanie, ale juz skrajną głupota jest pakowanie się w te drobne typu sprzęty na raty i inne bzdury

Gość diviannna
ala wawa w jakim banku taki kredyt?? jestem ciekawa ile rzeczewiscie musilebyscie splacic przez te 4 lata za te 11 tys pewnie z 20 tys?? ja nie mam zadnego i nie chce jak czytam ile ty mussilas za to placic