Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erftgyhg

dziwny wysyp na twarzy w jedną noc

Polecane posty

Gość erftgyhg

cześć, w czwartek rano zauwayżłam na linii żuchwy zgrubienia, lekko zaczerwienione. pod koniec dnia było tego więcej. a na drugi dzień całą brodę, okolicę ust i noca mam w stanie zapalbym, te miejsca są zaognione i pełne w małych pryszczykach. :C pierwszy raz mam coś takiego.. nie wiem czy to hormony bo jestem przed okresem ale nigdy nie miałam takich objawów.. czy to może jakies uczulenie? nie wiem na co?:C

Gość Gonda
erftgyhg,no my tez nie wiemy na co mozesz miec to uczulenie

Gość ffdserserf
a co zrobić żeby to zeszło? są jakieś środki antybakteryjne? nie wiem czy nawiliżać czy wysuszać...

Gość Gonda
ffdserserf,a dolomit to Ty masz w domu???

Gość szpilka12
a ja bym Ci radziła skontaktowanie sie z lekarze bo tak jest najbespieczniej. Ja mam alergię na coróż nowe rzeczy i pojawiają się nowe pytania. Ostatnio wyczaiłam, że w sieci jest czat z alergologiem, któy mnie osobiście ułatwiażycie gdy mam jakieś pytanie. Może ta alergolog Ci pomoże. Czat jest w środy od 11 do 12 - https://www.facebook.com/odetchnijspokojnie/app_368583406561595

Gość Może byc alergia na
płyn do prania albo proszek itp. Ja tak czasami mam jak sie zaczyna jesien i zaczynam nosić szaliki/chusty. Najlepiej wtedy je prać w jakimś hipoalergicznym płynie dla dzieci.