Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angelika1990Gdansk

Dziewczyny 70+ walczące o szósteczkę!:)

Polecane posty

Gość Angelika1990Gdansk

Są tu takie? Ja ważę ok 75 kg, wzrost 171. Bardzo, ale to bardzo chciałabym zobaczyć szóstkę z przodu....:(. Kiedyś ważyłam 92 kg. Schudłam dzięki siłowni i zdrowemu żywieniu. Dieta 1600 kcal(max do 1900 w słabych chwilach) i ćwiczenia. Od dziś zmniejszam kaloryczność do 1500 plus ćwiczenia. Spalanie min. 200 kcal na bieżni(taki standard) no i ćwiczenia rzeźbiące, brzuszek, ramiona etc. Codziennie oprócz niedzieli(zamknieta siłownia). Chiałabym do sylwestra zobaczyć 6 z przodu, jeżeli to możliwe. Jeżeli to za szybko...nic na siłę. Ale kiedyś chcę to magiczne 6 zobaczyć:). Ktoś ze mną:)? Potrzebuję wsparcia.

Gość Kwiat agawy
Jak zobaczyłam temat myślałam że chodzi o wiek, w sensie te 70+ xD ale że ja mieszczę się w ramach tematu (171 cm, 78 kg) a na innym topiku nikt się po mnie już nie odezwał to przyłączam się:)

Gość Kwiat agawy
Jak zobaczyłam temat myślałam że chodzi o wiek, w sensie te 70+ xD ale że ja mieszczę się w ramach tematu (171 cm, 78 kg) a na innym topiku nikt się po mnie już nie odezwał to przyłączam się:)

Gość Angelika1990Gdansk
Witam, miło,że nie jestem sama;) Lecę na siłkę:)

Gość Kwiat agawy
Ale odzywaj się, ja tu zaglądam w miarę często.

Gość Bisza25
witajcie :) postanowiłam zawalczyć o swoją 6. Moje dane techniczne - 173 i 76 kg, chciałabym zrzucić do końca roku do 69. Jestem z Lublina, mam 25 lat, jeśli ktoś jest z mojej miejscowości i chciałby razem się odchudzać nie tylko tu na forum, zapraszam/

Gość Angelika1990Gdansk
No,ja niestety jestem z Gdańska. Staram się jeść 1500. Ćwiczyć staram się codziennie,a jak nie to chociaż co 2. Bardzo, bardzo chciałabym zobaczyć 6. To juz jakiś plus. Ponoć nie wyglądam źle, ale ja chcę być piękna. W najlepszych czasach ważyłam 52. Na razie chcę 69;) a potem zobaczymy:)

Gość Bisza25
a w jaki rozmiar wchodzisz?

ja co prawda już tak pięknie nie wyglądam-do 1,7...w cm.mi daleko,za to waga powyżej 70...więc 162cm.wzrostu,a waga 72-nie jest tak różowo jak u Was dziewczyny...i do tego dobrze po 30(35)...mam tylko nadzieje,że nie jestem na spalonej pozycji-bo w kazdym wieku można wyglądać dobrze-i o to będę walczyć!!!

Gość aaniaaniaa
hej dziewczyny:) w sumie kiedyś już tu na kafeterii odchudzałam się z innymi dziewczynami i nawet szło mi dobrze, bo schudłam 8 kg. Później przeprowadzka, brak czasu i już się tu nie udzielałam, chociaż wagę trzymam, ale chcę schudnąć jeszcze z 5 kg. Mam 172 cm, ważę hmm ok 69 kg-chociaż w zeszłym tygodniu było już 67, ale jak zaczęłam jeść to nie mogę przestać-nie znam umiaru:( Więc zaczynam od wagi 69kg. ( a ważyłam 76 jakiśczas temu, a czasem nawet pod 80tkę) Będę trzymała się 1400 kcal dziennie, jeździła na rowerku stacjonarnym min 30 minut dziennie i 8 minutes abs brzuszki- są genialne. Aaa i mam 27 lat.

dieta 1600? ogarnij sie, co ty wieki chcesz na diecie siedziec? zejdz do 1200. i ty 1900 jesz w slabszych chwilach? ja tyle dziennie nie jem, a uprawiam bodybuilding :D smieszna jestes

Gość kostka czekoladyyyyy
no może u Ciebie nie widać, bo jesteś kiepska, ale u innych widać:P ale tak to jest jak ktoś jest bezmózgowcem:P zgiń przepadnij..ach zapomniałam, Twój mózg już dawno przepadł:P dziewczyny dołączam do Was!! :)

ja tez sie dopisuje :P 166cm, 71kg, mam 26 lat. Za soba 2 porody, 30kg zrzucilam, ale ostatnio 3 mi przybylo i pora znow sie za siebie ostro zabrac.

Gość fghfgj
Ciasteczkowa, sama się ogarnij. Niestety dla ciebie do tych mądrzejszych nie należysz. Jesteś raczej w gronie kretynek. Zapotrzebowanie energetyczne autorki to min 2100 kalorii dziennie. A jej zapotrzebowanie przy totalnym bezruchu w tej chwili to 1600. Dziewczyna ma super podejście.

Gość metamorfoza29
Może w grupie się uda-dołączę się do Was dziewczyny,jeśli pozwolicie:)

hej ja tez bym sie chciała przyłączyć:) w grudniu 2011 wazyłam 69kg schudłam z 85kg byłam taka szczesliwa a teraz hmmm nie wiem jak to sie stało ale dzis weszłam na wage i co ja zobaczyłam 79kg masakra znów musze zawalczyć:) zaczne od dzis ćwiczenia i jaka dietke: moge sie przyłączyć?

Ruda eufori@ ja tez mam 26 lat ja jestem po jednym porodzie trzy lata temu. mam 166cm i 79kg:((co za masakra) W grupie lepiej tylko sie odzywajcie:)

Gość truskawka 1818
hej:)chetnie przyłacze sie do Was:)jestem na diecie juz od poniedziałku,nie licze jakos skrupulatnie kalorii ale staram po prostu zdrowo odzywiac:)i do tego cwiczyc conajmniej 2h dziennie.chciałabym zrzucic kilkanasie kilogramow i mam nadzieje ze z Wasza pomoca mi sie to uda:)

truskawka1818 wiem z doswiadczenia ze w grupie lepiej ja kiedys na forum z dziewczynami sporo schudłam. Też zaczynam ćwiczenia od dzis. i duzo duzo wody mineralnej:)

Gość Sandra40
Bisza wszyscy z Lublina "gacują" A Ty nie chcesz ?

TyjacaEB ja juz dluzej jestem mama, bo moje dzieci maja 5 i 6 lat. Pewnie, ze w grupie razniej, chociaz wczesniej walczylam sama. A powiedzcie mi dziewczyny- macie jakies ciekawe przepisy na malokaloryczne obiady?

Gość pfpfpfpd
ja pierdole, jak przeczytałam tytuł to myslałam ze to temat dla emerytek (wiek 70+) i sie zastanawiam o jaką szósteczke mogą walczyć :D

o kurde dziewczyny, fajnie macie, już dzieciaczki odchowane:) ja jeszcze bez dzieci, ale myślę, myślę:) choroba mnie dopadła, więc narazie mam za sobą jedynie śniadanie, bo i apetytu jakoś brak a Wy co dziś jadłyście?

Gość Oponka21
Hej Dziewczyny:) Mogę się przyłączyc? Też walczę o 6 z przodu:) wzrost-175cm waga-72kg

Gość Angelika1990Gdańsk
Racja, mogłam inaczej sprecyzować ten temat. Moje podejście do diety jest jak najbardziej normalne. Jasne, mogę zjeść 1200, mieć jojo, wypadające włosy i czuć się źle, ale po co? Żeby jakaś zakompleksiona kobieta zapewne daleka od ideału poczuła się lepiej?. Nie dotyczy ciebie temat "supermodelko" to wypad stąd. Żal mi kobiet takich jak ciasteczkowa, muszą mieć smutne życie. Nie obrażaj nas od spaślaków,bo nimi nie jesteśmy. A i w twoim wyglądzie(sądząc po frustracji)możemy znaleźć trochę mankamentów. Buźka:*

Gość Angelika1990Gdańsk
Noszę rozmiar 42(dół) i 40 góra.