Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiolkowakochanica

Jak uciszyć teścia?

Polecane posty

Gość fiolkowakochanica

Jakiś miesiąc temu mąż miał dyżur nocny i zostałam w domu sama z teściem. I wszystko byłoby ok gdyby nie fakt że ...spędziliśmy tą noc razem w łóżku. Tak, mam na myśli seks. Mam 29 lat, teść jest po pięćdziesiątce ale jak na swój wiek jest calkiem przystojny, a po wypiciu z nim paru kieliszkow wina domowej roboty wydał mi się nagle... pociągający. Nagle sobie pomyślalam, ze to przeciez nie to samo co przespać się z obcym facetem, no i stalo sie :( Nie trzeba chyba dodawać, że oboje mieliśmy rano mega moralniaka.. wrócil moj maz i nie wiedzielismy jak sie zachowac. Oczywiście nas nie nakryl, zdażylismy juz wstac i sie zabrać do codziennych zajęc. no ale pozostal ten ogromny kac ..i wręcz niesmak:( Najgorsze jest to, że postanowilismy z teściem udawać ze do niczego nie doszlo, a teraz nagle on twierdzi że tak ni epotrafi, że nie jest w stanie patrzeć synowi w twarz. I postanowil że mu o wszystkim opowie :( Nie wiem jak mam go przed tym powstrzymać, to bylaby po prostu katastrofa dla naszego związku. Zrestą, wtedy to już chyba nie ma mowy o zwiazku. Czy ktoś ma pomysl na teścia? :(

Gość sobotnio zasprzątana
"Nagle sobie pomyślalam, ze to przeciez nie to samo co przespać się z obcym facetem" :D jesteś rozgrzeszona, wszystko pozostanie w rodzinie :classic_cool:

Gość fiolkowakochanica
dodam ze w ta noc postawilam mu torta na klacie a on nasikal mi do buzi... Czy jak wezme z polykiem po same jaja, to odwidzi mu sie zamiar poinformowania o tym swojego syna ?

Gość fiolkowakochanica
o raz pierwszy od prawie dwudziestu lat wzrósł w USA w ubiegłym roku wskaźnik przestępczości, głównie z powodu liczby odnotowanych napadów - wynika z opublikowanego w tym tygodniu raportu Departamentu Sprawiedliwości Od prawie 20 lat przestępczość w Stanach Zjednoczonych spadała osiągając najniższy wskaźnik w 2010 roku. Jednak w okresie od 2010 do 2011 roku liczba napadów, w tym z bronią w ręku, wzrosła niemal o 22 procent. Odnotowano o 11 procent więcej przestępstw przeciwko mieniu, a liczba rabunków wzrosła o 14 procent - poinformowała Jennifer Truman z biura statystyk Departamentu Sprawiedliwości USA. W ub. roku 5,8 mln Amerykanów w wieku powyżej 12 lat, czyli 22,5 na 100 osób, padło ofiarą brutalnych napadów dokonywanych z bronią, lub bez broni. W 2011 r. wzrosła także liczba napadów dokonywanych na tle seksualnym, rabunków i rozbojów. Eksperci oceniają, że po notowanym od 1993 r. systematycznym spadku, wzrost wskaźnika może niepokoić, ale w dalszym ciągu pozostaje on na niskimi poziomie w stosunku do tego co było dwadzieścia lat temu. Przypominają oni, że od 1993 r. liczba ofiar przestępstw spadła o 72 proc. W telefonicznym Krajowym Sondażu Ofiar Przestępstw Kryminalnych National (NCVS) udział wzięło ponad 143 tys. osób a pod uwagę wzięto dane z 79,8 tys. gospodarstw domowych.

Gość fiolkowakochanica
a i jeszcze robilam mu laske dupa . :P

Gość marcheweczka...
Ja mam zawsze jedna,niezawodna,metode- ide w zaparte ze to nie prawda, ze ktos cos wymyslil poprostu klamie bardzo dobrze

hahahahahahahahahahahahahahahahaha widzę , polactwo powoli doszlusowuje do rodziny nowoczesnych wyzwolonych narodów, a polska rodzina zaczyna być jak amerykańska