Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niagara1122

Krew w ciąży po stosunku!!!

Polecane posty

Gość niagara1122

jestem w pierwszym miesiącu ciazy, dzisiaj po stosunku mialam krew zmieszaną ze spermą. czy to coś grożnego?

Gość niagara1122
Czy to normalne???

Gość Nie jest to
normalne i radze powstrzymać się narazie od współżycia. Na wizycie koniecznie powiedz o tym lekarzowi.

a ciąża przebiega prawidłowo?pytałaś lekarza czy możecie?może pękły ci jakieś naczynka,ale nie jestem pewna!

Gość niagara1122
Bylam u lekarza ale menda powiedziala ze nic jeszcze nie bedzie widac i mnie nawet nie zbadala ani nic nie powiedziala co moge a co nie... Zapisala mnie dopiero na 7 grudnia i nie wiem co mam robic.

na twoim miejscu poszłabym do lekarza jak najszybciej,poza tym odpuśćcie sobie na razie współżycie!a nadal krwawisz?czy tylko krew pojawiła się po?

Gość Nie jest to
Jak przy następnym współżyciu będziesz nadal krwawić to wtedy polecisz na izbę przyjęć.

Gość niagara1122
Nie juz nie krwawie, tylko po tym stosunku miałam krew, czesto tak mialam pare dni przed okresem...

jeśli było tej krwi niewiele i nie nasila sie tylko zmniejsza to wynik przekrwionej w ciazy szyjki macicy - ja tak miałam na początku ciązy nawet po badaniu ginekologicznym i lekarz powiedział ze tak reaguje szyjka - jest mocne przekrwienie naturalne przy ciązy i jakiekolwiek podrażnienie szyjki powoduje niewielkie krwawienie

Gość Tylko teraz
jesteś w ciąży a nie przed okresem :P

Gość pytaanie do asi
Wiem,,ze moze glupie pytanie,ale ile przytylas,ile ,masz wzrosty i ile wazyllas przed? Jaa mam 165, przytylam 6 kg,wczesniej wazylam 55kg. Tez jestem w 18tc ale brzucha nie widac. Martwie sie.:-(

do - pytaanie do asi - nie jest to moja pierwsza ciąża więc brzuszek wyszedł szybko , fotka jest z 16 tygodnia :) mam przepukline kresy białej a więc brzuch mocno wychodzi do przodu - mięsnie nie trzymają , spokojnie nic sie nie martw i nie sugeruj sie moim brzuszkiem - też niedługo będziesz miała

Gość niagara1122
Szczerze to jeszcze się nie ważyłam ale może ze 2-3 kgprzytyłam, czuję że piersi mi sie pomału powiekszają:) Musze się przybrać i pomierzyć się, mam 1,68 wzrostu, brzuszek jeszcze nie rośnie:)

Gość niagara1122
SORKI HE HE NIE WIEDZIAŁAM ZE TO NNIE DO MNIE:)

do - niagara1122 - sorki ze zaśmieciłyśmy twój temat , więc wracamy , jeśli bardzo sie tym martwisz to zawsze można zrobic usg czy nie ma widocznej krwi w macicy , ale ja nadal obstawiam że to z szyjki , zwłaszcza ze minęło , będzie dobrze :)

ja jednak udałabym sie do lekarza. sama miałam takie krwawienie, lekarka zrobila usg i okazało sie ze mam krwiaka przy lozysku.. oczywiscie w Twoim przypadku moze wcale tak nie byc ale lepiej dmuchac na zimne!

Gość niagara1122
Poczekam, jeżeli to się powtórzy wtedy na pewno ide do lekarza.