Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raiders

Czy gdy facet wymaga od kobiety by była szczupła to jest to wymaganie z kosmosu?

Polecane posty

Gość Case study
I chcesz mi wmówić że jak wszamiesz pół chemicznego laboratorium, nic Ci nie będzie.

Gość Case study
i co w związku z powyższym?

Case Study - pewnie, że to się kiedyś odbije, ale teraz praktycznie nie ma jedzenia które nie byłoby nafaszerowane chemią. Po prostu na emeryturze dorzucą mi tej chemii więcej :P W każdym razie, póki co nie widać po mnie tych złych nawyków żywieniowych (a wcale najgorsze też nie są, czekolada i od czasu do czasu fast-food to moje wszystkie grzechy). Więc najgorszej nie jest.

Gość Td.pma
Dlaczego myslisze ze masz prawo wymagac od kogos odchudzania?a co ty bog?pan swiata?czy nikt -no wlasnie,a ja obwieszczam ze lysi sa seksi natychmiast sie ogol !wymagam i koniec!

Gość tyit7fuitui
Moja dziewczyna obecna jest idealna ma 165cm waży 47kg jest szczupła bardzo i ma śliczny seksowny płaski brzuszek oraz mały jędrny tyłeczek. Jestem szczęściarzem bo dzisiaj większość dziewczyn nie dba o figurę, obżerają się czym popadnie przez to dupa i uda rosną nie wspominając już o brzuchu. Wiele młodych dziewczyn które znam mają np śliczne buzie, ładne zadbane włosy a figury masakrycznie otyła, to jest już plaga 21 wieku.

Gość Td.pma
Ale cycka to ona nie ma

Na rosyjskich serwisach matrymonialnych niestety też masa dziewczyn z grubymi udami .. nie dziwie się, że je tam na ukrainie mężowie leją skoro one nie potrafią utrzymać kobiecych proporcji

Gość Td.pma
Kobiece proporcje to duze piersi i szerokie biodra wskazujace na plodnosc a nie 47kg kosci

Gość thetheryh
nadwaga to zagrożenie dla płodu tępa cipu

Żab - nie, 54kg twardo się trzyma :D Ale ważyłam kiedyś 46kg - jak byłam chora. Fakt, brzuch był prawie wklęsły...klata tak samo :P

Gość Td.pma
Jakiego plodu?:o a 47kg to dobrze?

Gość Td.pma
54 Tak to prawie jak 90:o

Gość ja wymagam od facetow
zeby byli szczupli, tluste prosiaki odpadaja!

Gość szerokie biodra to
nie nadwaga, debile, to dobre miejsce dla zdrowych dzieci i mniejsza szansa na problemy przy porodzie.

Jesteście hipokrytami ( faceci) myślicie że kobieta to tylko ciało, mięso?? Wyobraźcie sobie że to również CZŁOWIEK. I nie musi przystosowywac sie do jakiegos pi***ego kanonu wyssanego z palca. Ciało to tylko opakowanie.

Gość xvbndbg,d
AUTOR JEST IDIOTKĄ, NIE BIERZE POD UWAGĘ MIŁOŚCI. DLA NIEGO BYCIE W ZWIĄZKU TO BYCIE Z CZYIMŚ WYGLADEM. TO TAK JAKBYM JA POWIEDZIAŁA, ŻE FACET MA ZROZUMIEC, ŻE JEŚLI NIE MA 20 CM FIUTA I ZAJEBISTYCH MIĘŚNI TO MOŻE MARZYĆ O WIERNOŚCI I MIŁOŚCI KOBIETY.

BMI to ściema :o masz 162, czyli tyle co ja. żeby dobrze wyglądać powinnaś ważyć max. 50 kg :P

xvbndbg,d - tak, wiemy, jesteś gruba. nie musisz tak głośno o tym krzyczeć :D

a idiotki, które sobie wyliczają tutaj BMI są puste niczym afrykański bęben. AMEN

oddawaj moje trzy centymetry :D Mam 165cm i ważąc 54kg wyglądam najlepiej. Jakiś czas temu waga mi spadła do 51kg...zgadnij skąd najwięcej zeszło.

Gość xvbndbg,d
MOŻE WEDŁUG CIEBIE JESTEM GRUBA, BO WAŻĘ 54 KG, 170CM, ALE DLA MNIE TO TY JESTEŚ WALNIETYM KOŚCIOTRUPEM Z OŚWIĘCIMIA. DLA WAS CZŁOWIEK TO TYLKO WYGLĄD TO LEPIEJ SIĘ Z MANEKINAMI ZWIĄŻCIE.

cholera, poprzestawiało mi się coś w tabelce wzrostu kafeterian :classic_cool: no dobra, możesz ważyć w takim razie nawet 52 :classic_cool: :P

Gość xvbndbg,d
W OGÓLE JAKI FACET JEST Z DZIEWCZYNĄ BO JEST CHUDA? NO CHYBA PÓŁMÓZG!!!! TO CO ON NIE BIERZE POD UWAGE TEGO, ŻE W PRZYSZŁOŚCI BĘDĄ CIĄZY, CHOROBY, ŻE ONA SIE POSTARZEJE, I ŻE ON TEŻ NIE BĘDZIE WYGLADAŁ TAK JAK TERAZ.M NO KRERYNEM TRZEBA BYĆ CHYBA ZEBY TEGO NIE WIEDZIEĆ.

"MOŻE WEDŁUG CIEBIE JESTEM GRUBA, BO WAŻĘ 54 KG, 170CM," ­ gdybyś tyle miała, to byś tak nie wrzeszczała :classic_cool: ­ ja tam jestem wyrozumiała, mój facet roztył się w związku, ale daję mu trochę czasu na schudnięcie :classic_cool: ­ ma się w końcu to dobre serce, no nie? :classic_cool: