Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucona_____

Telewizyjne konkursy muzyczne-czy nie nudzi Was wykonywanie ciągle coverów?

Polecane posty

Gość zasmucona_____

Witajcie. Oglądam czasem te wszystkie muzyczne programy - mam talent, x factor itd.. Dziś na jakimś portalu piszą o 13latce wykonującej "My Heart Will Go On". Owszem - śpiewa ładnie, ale czy czymś się wyróżnia od tych wszystkich gwiazd i pseudo gwiazd? A jakie jest Wasze zdanie? Mi w takich programach bardziej podobałoby się, jakby przychodzili ludzie, grali na gitarze i śpiewali swój własny utwór lub cover, ale to wykonanie powinno pokazywać, że ta osoba, która wychodzi na scenę wykonuje go w swój sposób - charakterystyczny. Powinno pokazywać się swoją oryginalność a nie kopię kogoś innego. Wokalistów- osób pięknie śpiewających jest masa. Ale sztuką jest przecież być zupełnie innym niż pozostali..

no właśnie a naszą Gwiazdę Dodę dyskryminują puszczając wciąż te amerykańską pop-elinę

Gość gedfder
Taka mądra jesteś to sproboj napisac utwor. Celine Dion, Barbra Streissand czy inne piesniarki tez same sobie nie pisza tylko maja od tego sztab ludzi 🖐️

Gość zasmucona_____
A kto powiedział, że to ma być łatwe? :) Kopiowanie jest nudne i takie moje zdanie ;) Cenię ludzi, którzy przez muzykę pokazują to, kim są a nie tylko naśladują.