Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blablablaaaasdsd

matka mojego chlopaka

Polecane posty

Gość blablablaaaasdsd

jestem z chopakiem 1,5roku na pocatku dobrze dogadywalam sie z jego rodzicami, z jego mamą czesto rozmawialysmy bylo ok pozwalali mi nocowac, przychodzic etc. Jednakze 3 tyg chlopak zaprosil mnie na wesele jego kuzynki, na ktorym troche sie upilam,widzialam niezadowolenie jego matki, glupie uwagi na nastepny dzien... moj chlopak oczywiscie byl niezadowolony,ale stamy sie(tak mysle)zeby bylo ok.... Jednak on ma watpliwosci co naszego dalszego zwiazku(chodzi o poprzednie klotnie)a dobija go fakt ze jego matka mnie juz nie akceptuje... raz po tym weselu bylam u niego w domu to zapytala go co ja tu robie,a mnie nie odpowiedziala nawet dzien dobry... potem mial rozmowe ze mam do niego juz nie przychodzic... co mam zrobic?? zeby ta kobieta zle o mnie nie myslala, robic cos czy wlasnie nic??

Gość marcheweczka...
Zostaw tego maminsynka w cholere...moja tesciowa mnie wrecz nienawidzila, ale moj facet zawsze stawał w mojej obronie gotowy zabic kazdego kto zle o mbie powiedzial co pokazalo tej starej torbie ze naprawde mnie kocha i dala sobie spokoj z probami wywalenia mnie z jego zycia...

Gość blablablaaaasdsd
tacy z was doradcy to czekam....

Gość blablablaaaasdsd
ale jaka tu jest moja wina? nie bylam bardzo pijana nie zrobilam glupot:/ nie chce sie z nim rozstawac kocham go,a on mnie... ostatnio jest ciezko miedzy nami,ale wciaz nas do siebie ciagnie... mam rezygnowac z milosci przez jakas obca babe? moze lepiej ja przeprosic nie wiem sama!!! chociaz nie czuje sie winna

Gość marcheweczka...
Niczego nie jestes winna, nie przepraszaj i nie ponizaj sie przed nia bo nie warto. A jaki z niego facet ze matce nie umie sie postawic?

Gość blablablaaaasdsd
no wiesz...on nie pracuje teraz ma 20 lat...robote stracil uczy sie do tego, jest n jej utrzymaniu wiec nie moze tam za bardzo podskakiwac... ja go rozumiem, ale.... smutno mi i w ogole wkurwila mnie ta baba, bo chamsko powiedziala... ale moze lepiej dla swietego spokoju ją przeprosic?; /zeby zamydlic jej oczy,tylko nie wiem czy to cos da

Gość blablablaaaasdsd
no pilam wodke bylo ok ale potem wypilam piwko nie zrobilam nic glupiego,ale jego matka mnie widziala z tym piwem i powiedziala ze robie wioche ze siedze z butelka piwa... (a przeciez gdyby nie mozna bylo go pic to by nie stal przy szwedzkim stole HELOŁ)

Gość a na jakiej podstawie
pewnie nieletnia jesteś i stad to oburzenie kboiety .

Gość po50Pasztet
Bo tym starym krowom to się już jebie pod beretem (moherowym) najlepsza to by była taka teściowa jak ja. Jestem na weseli to muszę wszystkich trunków popróbować. Po to one stoją na stole chyba. Najpierw pije wódkę, potem siegam po winko a około pólnocy występuje najczęsciej lekki kac-wiec piwko. Ciekawe kurde kto jest trzeźwy na weselu?

Gość blablablaaaasdsd
mam 20 lat wiec moge sie napic, kurcze naprawde nie wiem pogadac z nia jesli tak to co mam powiedziec? przyjsc niespodziewanie czy sie zapowiedziec jakos?

pewnie ise malolata do stołu szwedzkiego dopadła bo jka stoi to trzeba sie nachlać . A pewnie ostro dała w czajnik i nie pamieta co wyprawiała , za to matka chłopak doskonale . Ot i tajmenica rozwiazana .

napić a nachlać to róznica .

Gość marcheweczka...
A ty tam musisz chodzic?on do ciebie nie moze przychodzic? Ile masz lat

Gość blablablaaaasdsd
pamietam co robilam, tylko zapomnnialam wziac z sali torebki i ona od razu zrobila afere ze nie pamietalam... EH!!! poza tym nic glupiego nie robilam, zachowywalam sie normalnie. ja sie jeszcze ucze.

Gość blablablaaaasdsd
no niby nie musze tam chodzić, ale troche tez glupio jak tyle miesiecy przychodzilam. Mozemyw sumie i tak siedziec u mnie,ale nie chce zeby ona nagadala mu ze ma sie ze mna nie spotykac czy cos... wiec wole ją trochę udobruchać tylko nie wiem w jaki sposob?

Gość blablablaaaasdsd
no niby nie musze tam chodzić, ale troche tez glupio jak tyle miesiecy przychodzilam. Mozemyw sumie i tak siedziec u mnie,ale nie chce zeby ona nagadala mu ze ma sie ze mna nie spotykac czy cos... wiec wole ją trochę udobruchać tylko nie wiem w jaki sposob?

Jestes osobą dorosłą i jak miałas ochote to mogłas sie zachlać na amen i to nie jest jej sprawa. Ale jeśli Ty nie byłas pijana nie bełkotałas nie wywracałas sie nie rzygałas to ja nie wiem w czym problem.

a potem całe zycie bedziesz sie płaszczyc przed starą torba? Zastanów sie jestes osobą dorosłą, a jak facet taka pizda ze Cie nie obrano to wybacz ale kopa w dupsko zasadz i tyle

Gość blablablaaaasdsd
No serio nie rzygam,nie bełkotałam, ale jej chodzi chyba o ten fakt ze siedzialam i mialam w reku butelke piwa... jest chyba przewrazliwiona nie wiem!!!! to powiedzcie co mam zrobic???

Nic! I co z tego ze miałas butelke piwa? To było wesele o ile sie nie myle a nie wigilia gdzie hcyba z piwem do stołu sie nie siada.

I pierwsza podstawowa zasada to nie mamusia bedzie żyła z Tobą w przyszłości tylko synkuś więc niech synusiowi żony nie wybiera.

Gość skoro wczesniej bylo ok
to cos na tym weselu musialas robic. moze cos jej nagadala ich rodzina? w koncu to nie byla twoja rodzina tylko chlopaka. a jego matce pewnie o to chodzi ze nie trzymalas klasy, ot i tyle w temacie.

Gość blablablaaaasdsd
no ja na poczatku mialam zamiar ja przeprosic, ale teraz po czasie mysle ze to nie ma sensu... bardziej mnie interesuje zeby miedzy mna,a nim sie ukladalo. Tylko boje sie ze ona bedzie chciala to zniszczyc

Gość ghrrrrrr
Ludzie no nie mogę, co was trzyma w takich chorych relacjach? Sama w takiej sytuacji uciekałabym jak najdalej. Taki związek nie ma żadnej przyszłości bo prędzej czy później teściowa i tak to zniszczy tym bardziej, że nie widać aby Twojemu facetowi w ogóle zależało na tym związku. Jak on w ogóle się zachowuje? Bo na pewno nie tak jak Twój facet :O

Gość ghrrrrrr
I za co Ty masz ją przepraszać? Dziewczyno nie poniżaj się aż tak bardzo, bo godność masz tylko jedną a facetów można mieć na pęczki

Gość NIE WYOBRAŻAM SOBIE
Upić sie? Zwłaszcza że zostałaś zaproszona do rodziny chłopaka.Dałaś świadectwo o sobie i tego nic nie zmieni nawet żadne przeprosiny również! Widać że masz inklinacje do alkoholu i będzie lepiej dla ciebie i dla chłopaka żeby z tobą zerwał- tak myślę. Nie dziwie się jego matce, że chroni swojego syna przed patologią

Gość blablablaaaasdsd
on jest z natury taki ze woli przemilczec pewne sprawy,narzie nie ma pracy i nie chce sie jej narazac... troche mamy swoich klotni i dlatego ostatnio nam sie nie uklada,ale chcemy zeby wszystko bylo na dobrej drodze... Moze i nie pokazalam klasy pijac tego browra,ale coz czasu nie cofne...

Alkohol jest dla ludzi i każdy moze sie napić przecież, ale wszytsko w granicach rozsądku