Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak psełdonima

Odpowiedzcie mi na WAŻNE PYTANIE

Polecane posty

Gość brak psełdonima

Dlaczego frajerzy i nieudacznicy wygaldaja jak frajerzy i nieudacznicy, czemu 90 % spoleczenstwa to tepe masy ktorymi latwo mozna manipulowac dzieki TV i Internetowi. Powiedzcie mi czemu ludzie pozwalaja soba tak manipulowac. I to widac kto jest manipulowany a kto nie. Wszyscy ci ktorzy sa bezrobotni albo pracuja za marne grosze to nieudacznicy. Maja w dupie wlasne zycie, 80 % swojego czasu przeznaczaja na interesowanie sie zyciem innych ludzi gadaniem o innych ludziach o ich sukcesach i porazkach, obgadywaniem i wysmiewaniem i ocenianiem innych ludzi. A ja sie pytam. Dlaczego ?? Dlaczego mamy spoleczenstwo debili, leniów i zyciowych nieudacznikow ktorym bardziej zalezy na porazce kogos innego niz na wlasnym sukcesie.

Gość A ja mam pytanie do Ciebie
Dlaczego ta sądzisz o ludziach? Co z tobą jest nie tak? Wbrew pozorom większość ludzi dba o swoje i niełatwo ich zmanipulować jeśli sami tego nie chcą, video "religia smoleńska" i manipulacje w mediach pisowskich. Ludzie nie muszą być mądrzy i nie muszą robić tak jak ja. Czy mi się to podoba czy nie. Każdy ma swój sposób, ważne by działał i nie szkodził innym. Sam raz ważny cel w życiu osiągnąłem robiąc straszną głupotę, no mądre sposoby efektu nie dały a trzeba było zrobić to zrobiłem najgłupiej jak tylko mogłem zrobić. Zadziałało! Sam w szoku byłem a robiłem bo już nie miałem pomysłów i udało się. Głupotą! Zrozum to, bezsens ale zadziałał a o to chodziło.