Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jejuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

On jezdzi bez prawa jazdy co mu grozi

Polecane posty

Gość marika ty naprawde jestes
taka ciemna czy udajesz ? jak mógł dostać drugie zawiasy ? ano mógł , myslenie nie boli ,za drugim razem odpowiadał z innego paragrafu niż za prowadzenie auta pod wpływem alkoholu ! przecież opisał sytuacje , dziewczyno po co tutaj jesteś ?

Gość alx xx
Mogl dostac zawiasy po raz drugi,ale mozliwe,ze jak znowu wtopi,to mu zsumuja i pojdzie odsiedziec

vin80 Nawet nie wiesz ile frajdy daje mi pisanie z Tobą "cipo do ruchania". Miło pogadać z kimś, kto zna swoją wartość... KURWA CIEKAWE CZY MASZ TAKA DUZA GEBE W REALU CWELU GLUPI:-OWIESZ UWIELBIAM BYC CIPA DO RUCHANIA DLA MOJEGO FACETA :-) A TY SFRUSTROWANY PRAWISZKU CALE ZYCIE BEDZIESZ OD RANA DO WIECZORA SIEDZIAL NA KAFETERII I WALIL KONIA BUHAAAAAAAAAAAAA:D a ja zaraz mojemu Ukochanemu cipy do ruchania nadstawie :-) bo minely 3 godziny od ostaniego ruchanka i mialam tylko 2 orgazmy dzisiaj :-) zazdroscisz????????? a ty sperme dalej w papier toaletowy wypryskuj zalosny robaku ty ZAL MI CIEBIE

Gość alx xx
Dajcie juz spokoj. Jedno lepsze od drugiego :O Twoj facet jest nieodpowiedzialny autorko. Mam nadzieje,ze dostanie nauczke.

Gość alx xx
Jak go zlapia moze dostac i zawiasy,jesli sprawa bedzie skierowana na droge post. Sadowego plus wysoka grzywna. Nie chlej,jak jezdzisz!!! Mozesz zabic kogos,kij w ciebie,ale inni!!! Mam nadzieje,ze sie doigra.

Gość vin80
Tylko sprawdź czy jest odpowiednio nawalony. Lubi przecież "jazdę" po pijaku. Cieszę się Twoim szczęściem "cipo do ruchania". Udane życie seksualne to podstawa. Ale co ja - prawikonanista - mógłbym o tym wiedzieć. Strasznie chciałbym poznać taką "cipę do ruchania" jak Ty. Musisz stanowić ciekawy przedmiot obserwacji dla części populacji posiadającej mózg.

Gość alx xx
Bo zapewne on i ty autorko,to dwa pustaki bez rozumu!! Co widac po twoich ripostach!!

Gość alx xx
Mariika Bo jak widzisz niektorzy oprocz bluzgania nic nie potrafia

Gość alx xx
Zachowanie faceta- karygodne! Zachowanie autorki na topiku rowniez. Straszni sa ludzie.

tak jestesmy bezmozgowcami :-) w dupie mam wasze zdanie. poszukam informacji gdzie indziej. tak dokladnie straszni sa ludzie obesrane Polaczki z kafeterii

marikka szmato jak sie nie znasz na temacie to wypierdalaj

Gość alx xx
Udowodnilas to kazdym postem.

Gość vin80
jejuuuuuuuuuuuu - nie odchodź. :( Ubogaca mnie nasza konwersacja...

tak i w dupie was mam zalosne Polaczki

Gość vin80
Oj wypraszam sobie. Jako onanista wątpię, byś kiedykolwiek miała mnie w dupie :)

Gość alx xx
Ja tez nie chcialbym :O

no i bardzo dobrze. chuj z wami skurwiele

Gość vin80
Nie, nie - chuj jest z Tobą przecież... I to jeszcze chuj pijak :)

twoje zdanie mnie w chuj interesuje kcham go ijestem z nim szczesliwa i chuj tobie do ciebie ty wywloko :-O

Gość vin80
i złodziej - bo każdy pijak to złodziej :)

oczywiscie imbecylu

Gość vin80
Miło, ze wróciłaś jejuuuuuuuuuuuuu. Już się bałem, że mając tak ciekawe i pełne wrażeń życie u boku nader wartościowego pijanego kierowcy jeżdżącego bez uprawnień nie znajdziesz czasu by udzielać się na forum. Byłoby to dla mnie trudne do zniesienia.

pierdol sie zalosny skurwielu mam ciekwasze zajecia ide sie poruchac z moim bad boyem buhahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość stull
Generalnie przy orzekaniu za jazdę po alkoholu jest taka zasada, że pierwsze skazanie jest najłagodniejsze, nawet tylko warunkowe umorzenie postępowania (oczywiście z zakazem prowodzenia pojazdów mechanicznych bo to obligatoryjne).Ale nawet pierwsza sprawa i wysokość kary zależu od ilości alkoholu we krwi. To zależy też o surowości sędziego. Inna będzie kara przy pierwszej wpadce jeśli masz we krwi np. 0,8 promiła a inna jeśli np. 3 promile. Inna będzie kara jeśli wpadła będzie tylko przy kontroli drogowej a inna jeśli skosisz np. płot albo latarnię. Każde kolejne skazanie za ten sam rodzaj przestępstwa to kara bardzie surowa. Np. ograniczenie wolności, czy grzywna, potem kara w zawieszeniu, a w końcu kara bez zawiasów (do odsiatki. Np. I wpadka - kara grzywny i zakaz prawka na 1 rok II wpadka , kara pozbawienia wolności i zakaz prawka na 3 lata III wpadka ( nawet jeśli będzie to jazda bez alkoholu ale bez uprawnień - może skończyć się np. karą 3 m-cy pozbawienia wolności. Możliwości jest mnóstwo bo i sytuacji jest mnóstwo. A do tego trzeba się liczyc z tym ,że jeśli wczesniej ma się na koncie jakąś karę w zawieszeniu, to kolejny wyrok za jazdę po pijaku albo bez uprawnień, skutkuje obligatoryjnym zarzadzeniem wykonania tej kary.

Gość vin80
Tylko błagam - nie zabezpieczajcie się. Takie geny jak Wasze koniecznie trzeba przekazać dalej :) A może jak będziesz w ciąży potrąci Cię pijany bad boy? Byłoby szkoda, ale cóż - na pewno zdarzy mu się to RAZ - nie obrazisz się (jeśli przeżyjesz) - chlanie i wsiadanie za kółko jest przecież oznaką męskości i mądrości :)

VIN80 nie czytam cie juz BEZ ODBIORU CHUJU

stull dzieki za odp.

Gość vin80
Czytasz, czy nie - to bez znaczenia - i tak nie rozumiesz co piszę :) Ale przecież nie masz nawet tego typu aspiracji - jesteś przecież spełnioną "cipą do ruchania". :)