Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amerikandrim

pizza Cheesy Bites-jedliscie?

Polecane posty

Gość amerikandrim

Cheesy Bites to twoja ulubiona pizza, otoczona 24 paluszkami po brzegi wypełnionymi serem. Paluszki z 4 oryginalnymi posypkami: ser corregio z miksem ziół prowansalskich, czosnek kolorowy z serem cheddar, chili nachos, ziarna czarnuszki Ja niestety nie mialem okazji ale jeżeli ktos z was mial to jak wrazenia? Smakowalo?

Gość serr kaski
Ja jadlam i bardzo mi smakowala no a ten ser to po prostu niebo w gebie pychota

Piszesz, że CB to Twoja ulubiona pizza, a na końcu, że nie miałeś okazji? Coś mi się wydaje, że "doradztwo" w sieci PH ma doprowadzone niemal do perfekcji :P Słabo. A co do pizzy, o wiele lepsza niż ta z PH jest od Dominium. Po pierwsze jest tańsza (całkiem nieźle wychodzi cenowo, gdy się skorzysta z rabatów) i ma lepsze ciasto, a to wiadomo - podstawa :)

Gość nijaaa
ktos jeszczeb jadl? :>

Gość gość
oj jakoś nie miałam okazji spróbować, ale jak tylko się nadarzy na pewno spróbuję, ale powiem wam, że jeśli chodzi o pizzę to ja bardzo lubię corridę, którą podają w Dominium bardzo fajne i ciekawe połączenie smaków Hiszpanii i Włoch, jak będziecie mieli okazję to też spróbujcie bo warto.

Gość gość
oj nie znam tego smaku, ale brzmi na pewno bardzo kusząco, przyznam rację przedmówcy jeśli chodzi o Dominium, ale przyznam, że też inne potrawy jak sałatki i makarony też mają bardzo dobre.