Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham go na zabój

czy mozna wybaczyć zdradę?

Polecane posty

Gość kocham go na zabój

jestem z moim facetem od 10 lat, kocham go, jest dla mnie dobry, bardzo mi pomaga, przeżyliśmy wiele cudownych chwil, kilka miesięcy temu zobaczyłam, że jest jakiś inny: podekscytowany, stroi się, gdzieś się wymyka, dzwoni. Wiedziałam, że ma nową koleżankę z pracy, pytałam o nią, on opowiadał mi o niej banały. Wydawał się nie być nią zainteresowany. Po dwóch miesiącach, gdy byliśmy na wczasach przeczytałam smsa od niej, niby zwyczajny, ale przycisnęlam go do muru i przyznał się, że ma z nią romans, ale chodzi jedynie o sex, obiecał, że z nia zerwie jak wrócimy.Jednak nie przestał się z nia spotykać. Wyrzucałam go z domu, ale on błagał i ulegałam. Kocham go, nie wyobrażam sobie bez niego życia . Jestem z nim choć nie potrafie zapomnieć, nie ufam mu, jestem o nią zazdrosna, boję się że znów to zrobi

Gość kjhls
żartujesz, prawda ?

Gość sfergreg
ludzie to debile i masochiści

Gość kocham go na zabój
niestety nie wiem, że on mnie kocha i żal mi burzyć takiego fajnego zwiazku wybaczyłam mu a on przysiega, ze zerwał z nią kontakt. Nie chcę niszczyc swojego życia przez jedną przygodę, fascynacje.

Gość ONA- ona wkurzona
hmm... zastanów się najpierw nad tym czy masz szacunek do siebie? Tak ? -> zostaw go w spokoju.. .. Nie? -> upakarzaj się dToalej.. Zastanawia mnie tylko jedna jedyna rzecz.... jak można nie czuć obrzydzenia do swojego partnera po tym jak ruchał inną ? Nie wyobrażam sobie już seksu z taką osobą, wiedząc że ja jego penisie był śluz innej... no sorry za tak dobitne pojechanie... ale kurde inaczej chyba sobie tego nie zobrazujesz... To jest przykre, to musi bardzo boleć... Ale zastanów się co jest dla Ciebie ważne w związku ? może : Oddanie, Zaufanie , Poczucie bezpieczeństwa ? Wiedz, że tego już nie masz... straciłaś to w momencie kiedy on wylądował z tamtą i do dzisiaj to robi. Odpuść sobie... !!!!! Swoją drogą ile macie lat ? Byliście zaręczeni ?

Gość kjhls
kto kocha nie zdradza .

Nie chcę niszczyc swojego życia przez jedną przygodę, fascynacje.] a skąd wiesz, że to jedna przygoda? tak z ciekawości... macie po 60 lat i wcześniej się wam to po prostu nie przydazyło? czy wczesniej brałas w ogóle coś takiego pod uwagę jak możliwość jego zdrady? jeżeli nie, to skąd wiesz, że więcej cie nie zdradzi?

Gość kocham go na zabój
Dobrze mi z nim, choć boli mnie to, że spał z inną. Wiem, ze tego wiecej nie zrobi, że żaluje. nie mam już 18 lat i wolę wybaczyc niz być sama. Lubię z nim być, nie chcę go stracić, nie wypbrażm sobie bez niego życia

Gość kocham go na zabój
sa wazniejsze rzeczy niz sex, chwilowa fascynacja, nas łaczy 10 lat fantastycznego życia. Mysle, że to, co zrobił to po prostu kryzys wieku średniego.

Gość aaaaaaaaamedf
ok wmawiaj sobie dalej. jestes zalosna i bezradna. bez niego nie przezyjesz. ja zerwalam od razu po zdradzie bolalo jak cholera ale 5 miesiecy pozniej poznalam milosc mojego zycia, kogos z wspaniala dusza, wygladem no caly pakiet. byly by nie mogl nawet stanac kolo niego. gdybym nie zerwala to bym nie byla najszczesliwsza na swiecie.

Gość aaaaaaaaamedf
aha, zrobil raz zrobi i drugi, sprawdza sie na 100 procent.

Gość kocham go na zabój
przez 10 lat był wierny, teraz jest miedzy nami bardzo dobrze, ja doceniłam go, przypomniałam sobie jak było nam cudownie, zrozumiałam, że nie chcę go stracic, a na starość bedziemy się z tego wspólnie smiać. jego matka stoi po mojej stronie, kiedy prawda wyszła na jaw, zadzwoniła do tej ździry i kazała się jej odwalic,

Gość niezly cyrk
zdzira to jest on a nie ona jezeli juz smierdzi prowokacja na kilometr szczegolnie po niby telefonie jego matki do tej dziewczyny

Gość kocham go na zabój
sama próbowałam z nią rozmawiać ale nie miała odwagi, uwiodła mojego faceta, uganiała sie za nim, kazdy by uległ, na szczescie on uwaza to za błąd, wie, co dla niego wazne jak mówi zerwał z nia kontakt raz na zawsze

Gość ONA- ona wkurzona
tak samo, jak wcześniej urwał z nią kontakt ?

Gość kocham go na zabój
mieszkamy ze sobą od 8 lat, mamy wspólna rodzine, nie ma w tym nic dziwnego, że powiadomiłam jego matkę, że jej synek ma kochankę, niech nie mysli, ze zwiazek rozpadł się przeze mnie

Gość niezly cyrk
skoro tak to zdradzi cie jeszcze nie raz :D skoncz to prowo naiwniaczko

Gość vacancyyy
16 [zgłoś do usunięcia] ONA- ona wkurzona tak samo, jak wcześniej urwał z nią kontakt ? x trafne :)

Gość kocham go na zabój
ja mu wierzę, kiedy chciałam definitywnie zerwać on błagał o przebaczenie, przyznał sie do wszystkiego, nawet do tego, że teraz pisza do siebie ale i to skończy. mówi, że ona do niego pisze, ale on nie reaguje, bo jestem dla niego najwazniejsza i nigdy nie popełni takiego błedu, bo nie chce mnie stracic

Gość ONA- ona wkurzona
Ciekawe czy myślał o tym, że kocha tylko Ciebie i nie chce Cię stracić jak posuwał tamtą... 500 razy... powodzenia ;)

Gość kocham go na zabój
dlaczego nie potraficie zrozumiec, ze ludzie popełniaja błedy, kazdemu trzeba dac szansę, nie warto przekreslac tego, co było miedzy nami. Myslicie ze mi jest łatwo, ciagle o tym mysle, czuję sie upokorzona, chce wierzyc, że to sie nigdy nie powtórzy. on wie, ze nastepnego razu mu nie wybacze. teraz mam wrażenie jak bysmy sie niedawno spotkali i zakochali, jest dla mnie czuły a sex jest wyjątkowy

Gość dgdgdg
raz już powiedział, ze zerwie kontakt i zrobil cie w balona wiec o nastepnym razie to ty sie po prostu nie dowiesz :) tez wolalabym zeby to bylo prowo, az boli ze tak glupie kobiety naprawde istnieja

Gość kocham go na zabój
razem jedziemy do pracy, razem wracamy, a potem jesteśmy ze sobą , kiedy on miałby się z nia kontaktować, widzę że to juz koniec

co to za głupi tekst -tylko seks-? skoro to jest dla Ciebie TYLKO seks to wybaczasz, zapominasz i w ogóle nie ma problemu, tak? To jest aż seks, to jest zdrada, to jest nie w porządku. I mówi Ci to była kochanka, która zrozumiała takie sprawy po latach błądzenia :-)

Gość rym cym cym
to na ch uj tu piszesz,skoro wiesz najlepiej? sama sobie odpowiedzialas na to pytanie.

Gość kocham go na zabój
jakby to było cos wiecej to by ode mnie odszedl, ale widocznie to była tylko nic nieznacząca przygoda może czasem zdrada pomaga ludziom ponownie się odnalezc

Gość ONA- ona wkurzona
czekaj, czekaj... a czy ona właśnie z nim nie pracuje ?;)

Gość Kół-go
Wybaczyłas zdradę. On teraz będzie się bardziej ukrywał po prostu. Chciał mieć i ciebie i kochankę, do tego cię oszukuje.dziewczyno szanuj się. Facet ma d dupie ciebie i twoje uczucia, miał romans spał z nia nie raz, jak możesz być z taka męską dziwka?