Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tajedna...

Pomocy z kolesiem !!!!!

Polecane posty

Gość tajedna...

Mam problem z gościem , który ma coś do mnie ale ma dziewczyne i nie zbytnio umie z nią zerwać . Znam go od końca pażdziernika - przyjaciółki chłopaka to jego najlepszy qumpel , poznałam go jak nas wiózł do własnie chłopaka koleżanki . Potem wysępił od niej moj numer tela i tak sie zaczeło pisanie pozniej spotkania . Wkurza mnie w nim to ze opowiada o swojej bylej a na teraźniejsza ma wyrąbane , nie wiem po co wgl z nią on jest :/ I tak juz nic miedzy nimi nie ma . A z ta byłą to chce we mnie wzbudzić zazdrość bo koło mnie się dużo gości kręci nawet jego qumple chcą moj nr tela . On ma 22 lata a ja 16 ale wbrew pozorom to ja jestem mądrzejsza od niego . Czasem czuje się jakbym rozmawiała z jakimś cepem . Gdy się z nim spotykam mowie sobie ze nie pasujemy do siebie ale gdy wracam do domu zaczyna mi go brakować . Dziwne uczucie , nie kocham go ale jednocześnie coś do niego czuje. Jest jeszcze druga sprawa on jest zamieszany w podejrzane interesy tzn. dragi , bron itp itd. Wgl to jest wszystko jakieś dziwne . Dajcie mi jakąs rade bo nie wiem co mam robić :(

Gość m20kafeteria
kopnij go w d...