Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chamsko

Czy jest mozliwe cos dalej?

Polecane posty

Gość chamsko

Przez 2 miesiące spotykałam sie z chłopakiem. Na 3 spotkaniu przzespalam sie z nim i od tamtej pory normlanie ze soba dalej się spotykalismy, sypialiśmy, rozmawialismy. Kilkanaście dni temu wyjechał na szkolenie 2 miesięczne, Byłam u niego na kilka dni, ale od tamtej pory cos zaczelo sie psuc. ja chce normalnego zwiazku on twierdzi ze nie widzi w tej chwili szansy na zwiazek, ale to nie znaczy ze nigdy jej nie widzi bo mozliwe jest ze bd razem i porozmawiamy jak wroci. jak sadzicie czy jest mozliwośc ze zaczniemy znowu sie spotykac jak wroci i czy sa szanse na związek ?

Gość chamsko
Prosze poradzcie mi cos, powiedzcie co o tym sadzicie i zadawjcie pytania jezeli chcecie cos jeszcze wiedziec dodatkowego.

Gość domciaaa93
Zawsze są szanse na związek. Musiscie tylko poważnie porozmawiać jakie jest wasze podejście do tej sprawy... Na pewno sie jakoś dogadacie i będzie ok

Gość jatojaichuj
Jak dla mnie to Cię wyruchał i olał. Nie licz na więcej, przykro mi, nie uprawia się seksu na 3 spotkaniu. Ma Cię za szmatę, która mu zawsze da i dlatego się z Tobą spotykał.

Gość chamsko
A i mam taki plan, że jeżeli on wróci i spotkamy się to nie mam zamiaru z nim sypiac. Jezeli podczas rozmowy on bedzie chcial cos więcej stworzyć to tym bardziej, mam zamiar poczekac, chce mieć wtedy pewnosc że chce ze mna byc, a nie że chce tylko mnie przelecieć. Sadzicie że dobrze chce postąpic?

Gość chamsko
Nie ma mnie za zadną suke i szmate i Ty lepiej uważaj na słowa ! Rozmawiałam z nim na ten temat, jemu nie przeszkadza to że kobieta wczesnie idzie z facetem do łóżka, z reszta mówił, ze tesknił będzie za mną i bardzo miło wspominał i że porozmawiamy normlanie jak wróci bo przez tel to do niczego nie dojdziemy.

Gość jatojaichuj
Oszukuj się dalej ;) Facet to facet, a Ty jesteś zwyczajnie łatwa... :) Ma seks za darmo to korzysta, czemu nie?

Gość jatojaichuj
I się nie wkurzaj jak ktoś Ci prawdę mówi.. Wiem..to boli :)

Gość domciaaa93
Dobrze chcesz postąpić, ale możliwe że spotykał się z tobą tylko dla seksu. Obecnie sama jestem w takiej samej sytuacji. Mam układ z chłopakiem, obiecaliśmy sobie że to tylko seks...ale po pewnym czasie oczywiście ja się zaagngażowałam i teraz cierpie jak głupia :( Nie wiem co mi odbiło że się zgodziłam na takie coś :( Kocham go strasznie a on tylko dzwoni jak mu się chce poza tym traktuje mnie jak dobrą koleżankę z którą może się pośmiać powyłupiać ale nic więcej...Ale stwierdziłam że będe się z nim umawiać chociażby na sam seks, żeby mieć z nim kontakt. A zakochanie może z czasem minie... Zobaczymy

Gość chamsko
Wg Cie nie rozumiem. Czym Ty myslisz?! Skoro ja jestem łatwa, bo przespałam sie z chłopakiem na 3 randce to w takim razie on tez jest łatwy, bo zzrobił to samo ! Tak wg to znam go od roku ! Przez 3 miesiace czesto ze soba rozmawialiśmy i spotykalismy ale w wiekszym gronie, dopiero póxniej zaczelismy umawiać się na randki i dopiero wtedy z nim to zrobiłam. Tak wiec mogę rzec że bardzo dobrze znam o od ponad pół roku !.

Gość jatojaichuj
Jestem facetem, wiem jak to w naszym świecie działa. Nie ma wyjątków.

Gość chamsko
Domciaaa93 Jeju przykro mi strasznie ;( POwiem Ci, że tez miałam taki układ z chłopakiem tylko, że to trwało tylko 4 miesiące i potrafiłam nad sba zapanować i zakończyłam to póki nie zakochałam się albo nie zdarzyła sie wpadka...

Gość chamsko
Spoko, czyli już mogę powiedzieć szczerze i prawnie po Twoich wypowiediach ZE WAM CHODZI ZAWSZE TYLKO O SEKS I O NIC WIECEJ. A póxniej sapiecie, że my mamy o was takie zdanie i wrzucamy wszystkich do jednego worka.

Gość jatojaichuj
Ojejku, jejku, jejku?! ;o ;o ;o :3 Czym ja myślę?! ;o ;o ;o Dziecko! Ogarnij się! Jak chcesz ciumkania, słodkich odpowiedzi, takich, które Ci pasują to wypierdalaj z tego forum i idź płakać przyjaciółeczce na ramieniu. Tu masz odpowiedzi takie, jakie są, a nie te z BAJECZKI!

Gość jatojaichuj
Jesteśmy chujami i co z tego? Taka natura, a łatwa dupa co się pcha sama do łóżka nie powinna mieć z tym problemu :) Życie!

Gość elzbietka0101
byłaś cienka w łóżku, nudna poza łóżkiem, w kuchni też kicha - to czego się spodziewasz ?

Gość chamsko
elżbietka - żałosna jestes, Widzę, ze masz kompleksy na swoim puncie.

Gość jatojaichuj
Ja nie mam szacunku do takich "kobiet". Prawdziwa kobieta godna mojej uwagi MUSI się SZANOWAĆ! Jak da mi dupy na jednej z pierwszych randek to mnie zupełnie przestaje obchodzić. To dużo o niej świadczy.

Gość zanetkaa93
Też tak zawsze myślałam, ale jak kogoś na prawdę do kogoś ciągnie to inna sprawa... Czasami nie da się opanować ..

Gość jatojaichuj
To oznacza, że taka kobieta będąc w związku, nawet małżeńskim pozna kogoś i nie będzie mogła się opanować? Baby, co wy macie w tych głowach?! Obym nigdy takiej nie poznał. Szkoda słów.

Gość chamsko
Kazdy ma inne zdanie na te temat. Wg jakbyś raczył zauważyć zadałam pytanie czy sa jakieś szanse na związek, a Ty odrazy zacząles mnie oceniać jaką jestem suka itp, Sorry, trzeba było krótko napisać - nie i kropka. Nie było by tej dalszej załosnej dyskusji. Nic wiecej Tobie do powiedzenia nie mam.

Gość facet to facet
Wygląda na to, że cłopak jest w miarę (według męskiej miary) uczciwy a tam, na miejscu już znalazł sobie magazyn na spermę. Dlatego nie chce cię oszukiwać, że jest związany z tobą bo dupczy inną (a może innego). Moim zdaniem nie powinnaś czekać na niego.

Gość myslisz pojecia koles
piszac "MUSI się SZANOWAĆ" - szanowac sie oznacza znac swoja wartosc, nie pozwalac na przemoc fizyczna i psychiczna wobec siebie, umiec mowic NIE. Jezeli autorka sie szanuje, to po tym jak ja obraziles, ma pelne prawo obrzucic cie blotem za glupote i chamstwo :) A swoja droga, czy ty sam przypadkiem nie dajesz du.py na 1szej randce?

Gość jatojaichuj
Napisałem, że nie masz na co liczyć :)

Gość domciaaa93
Właśnie to każdego indywidualna sprawa co robi :) I nikt nie prosił o to żeby oceniać :) Osobiście bym pogadała z chłopakiem poważnie... rozmowa na pewno coś da.

Gość jatojaichuj
Nie będę się z Wami kłócił. Macie siano w głowie, przepraszam, Szmaty.

Gość chamsko
Facet to facet- też tak myślalam, ze znalazł sobie inna, pytałam go nawet o to.. Twierdzi, że nie sypia z nikim, ale, że nie wie ja to będzie poźniej i co sie wydarzy... Sam został kiedyś zdradzony i bardzo to przeżyl. Może dlatego , że obawia się że on może mnie zdardzić bądź boi się, że ja to zrobie dlatego nie chce teraz ze mną związku? Ogólnie on juz przed wyjazdem założył sobie, że ja i tak pewnie go zdradze, mówi że woli sobie juz tak z góry założyć niż miec później kolejne rozczarowanie

Gość chamsko
A i chyba musze dodać, że on ma 26 lat..

Gość facet to facet
a ty?

Gość chamsko
21