Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kikimoto

Już 2 lata temu powinnam zrobić badania kontrolne, ale bardzo się boję...

Polecane posty

Gość Kikimoto

Wysłaliby mnie do miejscowego szpitala, a ja tam bardzo nie chcę iść :( lekarze są niekompetentni, niemili, warunki słabe... Przez ich niekompetencję stan mojego dziadka bardzo się pogorszył i nie dało się Go odratować...

Gość możesz pójść
do innego szpitala a nie koniecznie to tego .........

Gość Kikimoto
Nie wystawią mi skierowania, zapomnij. Nie w tej mieścinie... Kolega miał mieć załatwioną operację w bardzo dobrym szpitalu w sąsiednim mieście, ale lokalny urolog nie chciał tam wypisać, tylko tu. A tu rozkładają ręce, bo oni nie wiedzą, co z tym zrobić ;/

A moze warto pomyslec o zrobieniu takich badan we wlasnym zakresie, prywatnie, moze to sporo kosztuje, ale zdrowie jest bezcenne i spokój takze.

Gość Kikimoto
Badania wyglądają tak, że dwa dni przed jestem już w szpitalu, przygotowują mnie, dieta, lewatywa itd, następnego dnia badanie i dwa-trzy dni leżenia na kontroli i czekania na wyniki. Można zrobić coś takiego prywatnie w ogóle? Na prywatny szpital (o ile takie są) to nawet mnie nie stać...

Gość Kikimoto
Masakra :(

Gość cool ll
w takim razie proponuje prywatne ubezpieczenie medicover poczytaj o tym badania wszystkie od ręki bez kolejek mam te ubezpieczenie i nie dawno robilam wszelkie badania sercowe teraz musze isc na gastroskopie w narkozie bez strachu no i za darmo składka w zależności od Twego stanu zdrowia płacisz co mies i śmigasz do lekarzy specjalistow bez skierowań i czekasz góra 3 dni na wizytę szpital - 1 klasa wszelkie badania i zabiegi są karetka pogotowia też

Gość Kikimoto
Gastroskopię miałam w szpitalu publicznie :) akurat jej się nie boję, weszłam, zrobili, wyszłam. Przeraża mnie to leżenie w tym szpitalu właśnie... Ale dziękuję za radę, z pewnością poczytam :)