Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość colway girl

kolagen colway na rozstępy używała jakaś mamuśka

Polecane posty

Gość colway girl

witajcie mamuśki miesiąc temu rodziłam dziecko nie przytyłam za wiele bo 11 kg . ale nie uniknęłam na brzuchu i udach rozstępów nie chce używać kremów typu AVON, ziaja, AA, PHARMACERIS itp..... one zawierają cząstke kolagnenu + skłądniki inne pomyślałam nad czystym kolagenem , ceny nie są małe 190zł, 300 zł, 450 zł z tego co czytałam w celu odbudowania tkanki miejscu powstania rozstepu niezbedne jest zastosowanie kolagenu dowiadywałam sie jak towyglada w zakądach kosmetycznych itp.. takze stosuja preparaty z kolagenem + masaże itp cena za serie nie schodzi ponizej 1000 zł czy któraś z was stosowała ten kolagen ???????

Gość sobotnia letnia zimowa
na rozstępy nic nie pomoże, pieniądze wyrzucone w błoto

Gość reklama na reklamie
to ściema sprzedawców MLM. tak samo Ci pomoże na rozstępy jak modlitwa w kosciele scientologicznym. zasada działania jednego i drugiego jest taka sama a mianowicie wyłudzić kasę od frajerów.

Ja na rozstępy i wiotkość brzucha używam żelu seboradin. Używam go półtora tygodnia i rozstępny już są bladsze, a miałam takie wstrętne czerwone/

Gość wydaje na jedzenie dla
kup sobie taka szorstka rekawice i szoruj sie nia do tego peeeling moze byc nawet z fuskow z kawy z sola morska, najwazniejsze pobuczac te tkanki do tego prysznice na przemian zimne i cieple, pozniej w skore dobra oliwka albo polecam krem z avon cos tam & patch dosc drogi, ale sporo daje