Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spagettti2424

Jak się zachować?

Polecane posty

Gość spagettti2424

Poznałam faceta przez internet, wymienilismy się numerami gg i od kilkunastu dni ze sobą piszemy o wszystkim. Zaproponował spotkanie w sobotę wieczorem około 19-20. To ustaliśmy w czwartek i od tamtej pory nadal nie wziął mojego numery telefonu, żeby choćby potwierdzić termin, miejsce itp? Jest już po 19 i on dopiero teraz pisze do mnie na gg. To normalne zachowanie faceta, że umawia się tylko przez gg???

Gość spagettti2424
doradzi ktoś?

Gość spagettti2424
ne jestesmy razem.. mamy sie spotkac a nawet nie ma nr tel

Gość spagettti2424
a jak chce się ze mną spotkać bez numeru???

Gość spagettti2424
i jaką mam pewność ja że on będzie w umówionym miejscu i na odwrót???

Gość spagettti2424
staszku pytam cię o coś

Gość spagettti2424
staszku jako prawdziwy facet uważasz że to logiczne zachowanie faceta? to on przyjeżdza do mojego miasta prawie pod mój blok więc ja nic nie tracę...ale nie lubię być wystawiana do wiatru.. heh

Gość spagettti2424
już zdarzyło się, że spotkałam się z kimś poznanym z internetu i za każdym razem prosił mnie o numer tel żeby się upewnić czy będę i ogólnie jeszcze bardziej utrzymać kontakt... tutaj nic takiego nie ma z jego strony, heh

Gość spagettti2424
to on zaproponowal spotkanie...

jak mu dasz numer to tez nie masz pewnosci ze bedzie w umowionym miejscu... to tak przy okazji mowie.... ja czesto chodze na randki i zawsze gdy facet chcial przyjsc to sie wymienialismy numerami... czasemon proponowal czasem ja... ale tez zdarzylo mi sie ze nie pisali tylko przez komunikator na telefonie np. i wtedy zazwyczaj sie nie zjawiali... jeden to nawet twierdzilze stoi pod moim domem chociaz go tam wcale nie bylo hahahah... niektorzy chyba lubia sobie ego podbudowac albo podszywaja sie pod jakichs przystojniakow wiec tak naprawde nie moga sie ujawnic...