Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CieKaWa0909

Gdy on się bardzo podnieci...

Polecane posty

Gość CieKaWa0909

...podczas całowania i potem się coraz bardziej rozkręca zaczynając próby dotykania mnie "tam" na dole i mówi że chce sexu ale ja go stopuje to potem "wypala się" w nim wszystko atmosfera jest do dupy i nie wiem jak temu zapobiegać:( nie chce jeszcze współżyć...

Gość pablooooooooo
wloz mu reke w majtki

Gość Niezła z ciebie
sadystka. Chcesz by facet był podjarany, ale nie dasz mu doopy. A jemu sperma na mózg uciska.

Gość CieKaWa0909
fajnie innym określać mnie mianem sadystki... gdybyście wy czegoś nie chcieli zrobić bez względu czy ze strachu czy z konsekwencji i ktoś was naciskał to byście inaczej śpiewali...

Gość Dobra rada dobra rada dobra
Wyżej dobrze ktoś radzi - zrób mu handjoba. Tylko pamiętaj, że to wyjście nie na dłuższą metę. Kiedyś zapewne będziesz musiała mu zrobić dobrze w inny sposob. Zresztą - ile masz lat dziewczyno? Wśród dorosłych to są normalne rzeczy.

Gość CieKaWa0909
nie wiem czy byłabym w stanie.. mam 19 lat

Gość to po cholerę ci związki
jeżeli nie jesteś gotowa na współżycie.Co za żenada.Gówniarstwo bawiące się w coś,co ich przerasta.

Gość Dobra rada dobra rada dobra
najlepszy wiek na zdobywanie doświadczeń. Kim on jest dla ciebie? Kimś ważnym czy tylko kolegą, ktory próbuje sie dobierać?

Gość pablooooooooo
musisz sie przelamac i go dotknac

Gość CieKaWa0909
chodzimy od pół roku. Moja matka bardzo młodo zaszło ciąży przez co zostałazmuszona do ślubu itd a ja nie chcę tak skończyć i ogólnie boje się tego, że jak zrobie to z nim tylko dlatego że on tak chce a nie ja sama to nie dość że nie bd miała żadnych przyjemnych doświadczeń to miałabym urazę do sexu

Gość unnkmc
skoro poczulas sie na tyle dorosla, zeby bawic sie w zwiazek to musisz byc konsekwentna i albo dac mu dupy a jak nie to go zostaw, tak czy owak jak mu nie dasz to znajdzie sobie inna. I nie pierdol bajek bo mama wczesnie zaszla w ciaze...to nie sredniowiecze, jest cos takiego jak antykoncepcja

Gość ewrererwerw
Ciekawa, do niczego się nie zmuszaj, to wszystko powinno przyjść naturalnie. Ja dziewictwo straciłam w wieku 21, a czułam, że gotowa jestem od ok 20 roku życia :) Dzięki temu, że zrobiłam to wtedy kiedy uważałam za stosowne, a nie wtedy, kiedy mi "kazano", to mam same dobre wspomnienia, i ogólnie uwielbiam seks, robienie loda, i ostrzejszą jazdę :D U każdego jest inaczej, jedna będzie chciała w wieku 17, inna tak jak ja.

Gość CieKaWa0909
na dotatek to chyba przez takie sytuacje zaczęło się między nami psuć, ale gdy się okaże że się przełamie a potem nadal nic się nie zmieni i bd się nadal podle czuć to to na pewno nikomu z nas życia nie ułatwi.. to nie jest takie proste "daj mu i po kłopocie"

Gość unnkmc
"nie bd miała żadnych przyjemnych doświadczeń to miałabym urazę do sexu" x no im dluzej bedziesz sobie wmawiac, ze nie jestes gotowa blablabla i z tym czekac tym coraz trudniej bedzie po czasie. A na koniec dojdzie wstyd, ze masz np 15 lat a jeszcze dziewica i juz w ogole sie nigdy nie otworzysz

Gość CieKaWa0909
ja właśnie nie chcę, a wiedzieliśmy wcześniej że tak może się stać, od początku nie dawałam sie dotykać i znał moją opinię więc to nie tylko moja wina, bo skoro WIEDZIAŁ ŻE TAK MOŻE BYĆ to mógł się nie pakować w to..

Gość teresa lipowska
a robi ci sie mokro jak cie dotyka?

Gość CieKaWa0909
ja się nie wstydzę że jestem dziewicą:P nie jest to dla mnie zarówno żaden kompleks jak i powód do chwalenia się.

Gość CieKaWa0909
Bardzo mokro..

Gość unnkmc
mowie, ze bedzie ci wstyd np jak bedziesz miec 25 lat a nie teraz, im dluzej czlowiek sie hamuje i zamyka tym pozniej trudniej mu sie przelamac

Gość teresa lipowska
no to jestes gotowa, w czym problem

Gość CieKaWa0909
Piękna nie jestem, ale tak czy owak płeć przeciwna sie mną interesuje- np mimo że mam chłopaka chcą się umawiać itd a więc sądze że mając 20-21 tak bd znacznie dojrzalsza do tego, a chętny się na pewno znajdzie. Wiem to chociażby dlatego że mając 16 lat nie wyobrażałam sobie jak bd w stanie pozwolić chł dotykać moich piersi a to po bliższych kontaktach i chodzeniu z obecnym się zmieniło

Gość ,//.,
nudna jestes, czekaj se do 50 mam to w dupie

Gość CieKaWa0909
jak masz to w dupie to niby po co piszesz komentarz?? ha ha:P

Gość wycior z trąbą
a ty pustaku po co tu piszesz ze jestes cnota niewydyma i zalisz sie ze twoj fagas ma problem skoro i tak mu nie pomozesz, spadaj gowniaro mamusi sie wyzal

Gość CieKaWa0909
To że mi mokro to nie znaczy od razu że jestem gotowa, robiło mi się tak wtedy jeszcze gdy nie czułam się gotowa żeby zdjąć przed nim stanik a jednak potem pogląd się zmienił xD

Gość CieKaWa0909
gimbus się odezwał:P

Gość oscnowecbiw
no dokladnie, jestes gimbusem, jedna madra rzecz wreszcie powiedzialas

Po co zakładasz temat jak i tak nie mas zamiaru staracić dziewictwa??? Czego oczekujesz że wszyscy przyznają ci rację???