Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gddsds

Jutro nasze 4 miesiace mijaja od kad jestesmy razem ! :)

Polecane posty

Gość gddsds

tym razem ja (kobieta) mam cos przygotowac. Na obiad bedzie pieczone kurcze, z kluskami slaskimi i wino, on reszte przynosi :)

Gość gddsds
co myslicie o tym ?

Gość gddsds
Dzięki :D bedzie fajnie, obiad z moimi rodzicami oczywiscie, a potem winko w pokoju :P

Gość konwaliami pachnie las
4 miesiace swietowane z rodzicami, bomba! i kurczak do klusek slaskich, prawdziwa klasa.....zazdroszcze

Gość gddsds
w ogole mamy z rodzicami bardzo dobre kontakty, piszemy sobie z jego mamą :P z czego czasami nie jest zadowolony, bo to takie babskie sprawy, ale jakże moja mama go lubi ! :) ciesze sie ze tak jest, mamy po 20 lat. Dziekuje ! :*

ała :D

a jesli macie takie swietne relacje z rodzicami to nie pomyslalas, ze moze na te rocznice (miesiecznice?) zaprosic tez jego rodzicow? byloby na pewno jeszcze milej a i chlopak by sie pewnie ucieszyl...

Gość kocie oczy44
wez zrob jagnie w baranie bedzie akurat i twoj facet od kad na pewno nie zasnie:)

Gość gddsds
tzn nasi rodzice ze soba sie jeszcze nie spotkali, ale jego rodzice bardzo chca, to miala byc ta sobota, ale im cos wypadlo i bedzie za tydzien! 1 spotkanie... boje sie. a przez tel juz gadali ze soba. na wycieczki z nami jezdzi, do lasu, czasem do sklepu jak akurat jest, gril rodzinny.. na przawde trafilam na porzadmego chlopaka, co prawda bez szkoly, ale wazne jaki jest dla mnie ❤️

Gość niee wieeem
Tak słodko ze chyba rzygnę..

Gość gddsds
nieee wieeem -> a co, kurwo, zazdrościsz? :D wypierdaIaj.

no pewnie, wyksztalcenie dzisiaj nic nie znaczy....musicie szybko pomyslec o przyszlosci, slub, jakies dzieciaczki.....czas tak szybko plynie a nie daj Boze Ci go jakas panna zabierze, tyle dzisiaj zawistnych bab, jak zobacza, ze chlopak dobry to....ja bym szybko doprowadzila do spotkania rodzicow i ustalila szczegoly przyszlosci

Gość niee wieeem
Widać ze nie tylko on niewykształcony ale tez Ty. No coż.. Ale to dobrze ze własnie tak sie ludzie dobierają. Niech sie inteligencja z wsią nie miesza.

Gość gddsds
przeciez widac, ze to podszyw był :P az dziwne ze nie rozpoznalas.

Gość gddsds
on chce mi sie oswiadczyc,. wiem nawet kiedy to zrobi.. sa rodzice juz mnie uwazaja za swoja. jak byl rodzinny obiad, jego ciotka z wujkiem przyjechala, siedlismy do obiadu, to jego tata mnie przedtsawil jako przyszlą Jego zone :)

Dziewczyno, ja mam nadzieje, ze to prowokacja....i, zezauwazylas ironie i sarkazm.....a tak na marginesie: kluski slaskie podaje sie raczej z roladami. Pieczona kura to.....to cos wlasnie takiego jak swietowanie miesiecznicy (!) z rodzicami.....