Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość materx1988

Jakie perfumy kupić żonie? POMOCY!!

Polecane posty

Gość materx1988

Witam. Proszę o pomoc. Chcę żonie kupić jakieś dobre markowe perfumy ale nie mogę nic wymyśleć. Moja kobietka ma 25 lat więc proszę nie proponować zapachów dla "starszych Pań" ;) Cena nie gra roli. POMOCY!!!

wiesz ciężko określić jaki zapach będzie odpowiadał Twojej żonie...słodki,kwiatowy,cytrusowy...? Nie każdy musi się jej podobac. A pamietasz jaki perfum miała ostatnio? Jak pachniała :P?

Gość materx1988
Bruno Banani różowy to jej poprzednia perfumka. Kupiłem jej już 2 razy taką i trochę się jej znudził

Mi np bardzo podoba sie chanel allure w różowym pudełeczku :) może i jej przypadnie do gustu?

Gość materx1988
już to miała :P

Gość kup jej te:
MOSCHINO--I LOVE http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://wizaz.pl/kosmetyki/foto/9942_250.jpg&imgrefurl=http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt%3D9942&h=250&w=250&sz=13&tbnid=nim7Vzd_8K3jrM:&tbnh=91&tbnw=91&zoom=1&usg=__drnLt6mmr_VNvDLuOd-rzWnJ29k=&docid=BbDyh5RV4hGAcM&hl=pl&sa=X&ei=suqnUO-fOI6Shgfu3oCIBg&ved=0CEEQ9QEwAg&dur=309 ja je kupiłam raz i nigdy nie zmienię,żapach wspaniały i trwały,energetyczny.

Gość kocie oczy44
ja bym Cię odstrzeliła normalnie ,z Ciebie taki facet jak z koziej dupy trąba:O

Gość gddsds
kurwa, TY się pytasz, co dać kobicie? Perfumy, pewnie do tego kwiatki i jeszcze winko :o ehhh ci faceci są tak przewidywalni...

Gość kup jej te:
Poprzedni produkt Następny produkt Moschino, I Love Love EDTproduct 22 Powiększ Marka: Moschino Kategoria: Zapachy - perfumy i zapachy dla kobiet Średnia ocen: 3.91 (3.91/5 z 224 opinii) Rozkład ocen Kupię, nie kupię ***** **** *** ** * 21% 43% 18% 12% 4% Polecam Nie wiem Nie polecam 55% 21% 22% Zgłaszająca osoba: tonkabean Zapach 'I Love Love' rozkwita bukietem żywych, radosnych nut. Od pierwszego tchnienia wzbudza wszechogarniające uczucie miłości i szczęścia. Musująca nuta głowy łączy soczystą świeżość cytrusów z cierpkim smakiem czerwonej porzeczki. Wielobarwna i kobieca nuta serca urzeka delikatnym brzmieniem herbacianej róży i zachwyca urokiem konwalii czule otulonej liśćmi cynamonu. W głębi kompozycji zmysłowe piżmo współbrzmi z ciepłą wonią cedru i drzewa tanaka. 'I Love Love' niczym zmysłowy poryw nakazuje ulec miłości. Flakon i opakowanie zachwycają ferią barw, wyrażają emocje, które towarzyszą miłosnym uniesieniom. Sylwetka flakonu nawiązuje do słynnej formy 'Cheap And Chic'. Ekstrawaganckie połączenie turkusu i pomarańczowego graffiti komunikuje intensywność uczucia namiętności. Kategoria: kwiatowo-owocowa Nuty zapachowe: nuta głowy: pomarańcz, grejpfrut, czerwona porzeczka nuta serca: wodna lilia, herbaciana róża, konwalia, cynamon nuta bazy: piżmo, drzewo cedrowe, drzewo tanaka Cena: 125zł / 30ml; 195zł / 50ml OBECNIE W ROSSMANIE JEST NA NIE PROMOCJA--MAŁY FLAKON 30 ML KOSZTUJE 79,99 ZAMIAST OKOŁO 120-130

Moschino ma różne opinie :P podobno właśnie większość twierdzi ze jest nietrwały

Gość kup wode brzozowa
jest spoko

Gość Oczywiście że
liszaj,tłumoku nie perfum a perfumy,W tym temacie trudno doradzać ponieważ to zależy od preferencji zapachowych obdarowywanej.łatwo wydać kasę a nie uzyskać satysfakcji.A może inny prezent?

Po za tym moschino edt jak moze byc trwały jak to woda toaletowa :P niech kupuje edp

Gość materx1988
człowiek się stara i pyta o opinię, żeby coś dobrego żonie wybrać, a tu inne kobiety chcą Cię odstrzelić...

Gość kup jej te:
ALE ZAPACH JEST PIĘKNY,NAPEWNO JEJ SIĘ SPODOBA.

Oczywiście,że żałosny z ciebie malenki czlowieczek :O nie znasz mnie a od tlumokow wyzywasz

Gość kup jej te:
JA JUTRO POLECĘ DO ROSSMANA,BO mam we flakoniku juz tyle,że nic nie leci:/

Oczywiście,że żałosny z ciebie malenki czlowieczek :O nie znasz mnie a od tlumokow wyzywasz

Gość materx1988
Versace "Bright Crystal" chodzi mi po głowie ale ma tak różnorodne opinie, że nie wiem czy ryzykować :/

Gość Ralina ran
YSL PARISIENNE.na te pore roku jest idealny.to moje jesienno zimowe perfumy.

Materx Samo kafe :D wchodzą tu życiowe ofiary co mogą sie powyrzywać na innych przez neta :D bo tak moga sie wyładować....biedni jutro wracają do rzeczywistosci w ktorej biedne szare myszki każdy odrzuca,ale wrócą wieczorem...hihi

Gość Ralina ran
Yves Saint Laurent Parisienne nr 1

"Bright Crystal" jest bardzo kobiecy, delikatny i także bardzo trwały. Polecam, bo używałam obydwu. nie znam gustu twojej żony ale myślę, że obydwa by się jej spodobały.

Gość Oczywiście że
przy zakupie perfum najlepiej jest zakup wspólny.Niech zainteresowana sama sobie wybierze.

Gość materx1988
Jeżeli sama wybierze to nie ma już takiej niespodzianki :)