Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość materx1988

Jakie perfumy kupić żonie? POMOCY!!

Polecane posty

Gość materx1988
weekend też mogę jej zafundować ale perfumy i tak chcę jej kupić :)

Gość klarraa.5
Szczerze polem NIna Ricci Nina lub Chanel Coco Mademoiselle

Gość klarraa.5
Obie ładne, a ta driga kultowa i nie znam kobiety, której by się nie podobały. Na czasie też jest teraz Chloe

Gość ja też chcę takkkk
Dolce Gabana niebieska.

Gość klarraa.5
Dolce gabbana - raczej na lato

Gość materx1988
Calvin Klein-Euphoria to coś dobrego? Może dior robi jakieś ładne perfumki dla kobiet ?:)

Gość klarraa.5
Euphoria ładna - ale raczej oklepana i dla bardziej dojrzałych kobiet, zaś Dior robi raczej mocne perfumy. Jeżeli z Diora to koniecznie Yadore - boskie :)

Gość bedzie jej sie podobac
Chanel Chance albo CK Euphoria

Gość klarraa.5
Dior J'adore bardzo zmysłowe i wiele kobiet je lubi

Gość krakersy serowe
ja Ci doradzę chętnie ;-) podobają mi się bruno banani, chociaż dawno nie używałam, więc może trafię w gust żony. Ja bardzo lubię euphorię, już kilka razy zmieniałam, ale wracam od lat do tego zapachu. Podoba mi się też miracle. Nie na każdym podobno euphoria dobrze pachnie, nie na każdej skórze się trzyma... tak mi kiedyś kobietki tłumaczyły, pewnie to dotyczy wszystkich perfum, ale na mnie pachnie długo i pięknie ;-) Może przejdź się do douglas np. i powąchaj te zapachy. Ewentualnie poproś o coś o tej samej nucie bazowej co bruno banani. Cokolwiek wybierzesz uważaj tylko na podróbki, jak patrzę na ofertę allegro to jestem pod wrażeniem ;-)

Gość materx1988
Nie kupuję takich rzeczy na Allegro :)

Gość materx1988
Nie kupuję takich rzeczy na Allegro :)

Gość 44_4
Bruno Banani i Chanel.... Pojęcia nie macie. Są różne kategorie zapachów (świeże, kwiatowe, pudrowe np.) i różne ich intensywności (woda toaletowa, perfumowana, perfumy). Proponuję wykupić bon do Sephory lub Douglasa i dać kobietce radość wyboru.

Gość krakersy serowe
zanim ja napisałam to już mało aktualne widzę ;-) gucci jeszcze ma piękne zapachy, ale nie podpowiem konkretnie, bo nie używałam, jedynie stale podziwiam u koleżanki z pracy ;-)

Gość Ralina ran
Euphoria,moja mama ich uzywa na mnie nie pachna zbyt fajnie.przecietnie wrecz.

Gość klarraa.5
skus się na tego Diora, na pewno będzie zadowolona 🌼

Gość Ralina ran
A jesli Gucci to Rush.fajny zapach dla mlodej kobiety

Gość krakersy serowe
ja poszłabym do douglasa czy sephory i powąchała tu wymienione, ewentualnie poprosiła o pomoc w wyborze, żeby za dużo też nie wąchać. Jeżeli nie miała euphorii to warto zaryzykować. Ja kocham ten zapach i nie nudzi mi się. Czasami zmieniam, latem mało używam, ale wracam do nich.

Gość kilasa
co wybrales ?

Gość manikana
Na Twoim miejscu brałabym szarą panterę. Bardzo przyjemny zapach wzorowany na już wycofanej klasycznej już Szarej pumie. A, że cena dosyć niska to masz sławny zapach i małe koszta.

Gość gość
Proponuję Dior- Miss Dior Cherie. Słodki, kobiecy zapach, powinien się spodobać. Taniej można je znaleźć na www.goia.pl

Gość Marcin1985
Witam. Miałem dokładnie taki sam problem. Wybór padł na perfumy Paco Rabanne Olympea są w dobrej cenie na edp24.pl no i nie musiałem długo czekać na przesyłkę.

Gość morikol
No jak kupujesz na http://edp24.pl/ to możesz od razu kupić po kilka perfum, bo to odpowiedniki, gdzie koszt perfumu to 30/40 zł nawet wersji de luxe z lepszą trwałością i zaperfumowaniem.

Gość kasia88

Dostałam niedawno w prezencie https://www.testerownia24h.pl/pl/p/LANCOME-LA-VIE-EST-BELLE-PINK-EDITION-75ML-EDP/1402 i jestem zafascynowana zapachem. Większość mi się po miesiącu nudziła, a z tym już jestem ponad pół roku 🙂 Kwiatowo – owocowa nutka, dość mocna, takie zapachy lubię. Ten sklep znam też z polecenia koleżanki, która pracuje w drogerii stacjonarnej, więc zostawiam na wszelki wypadek namiary.

Gość kasia88

Dostałam niedawno w prezencie www.testerownia24h.pl/pl/p/LANCOME-LA-VIE-EST-BELLE-PINK-EDITION-75ML-EDP/1402 i jestem zafascynowana zapachem. Większość mi się po miesiącu nudziła, a z tym już jestem ponad pół roku 🙂 Kwiatowo – owocowa nutka, dość mocna, takie zapachy lubię. Ten sklep znam też z polecenia koleżanki, która pracuje w drogerii stacjonarnej, więc zostawiam na wszelki wypadek namiary.