Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jirys728

co z tym chłopakiem

Polecane posty

Wiem że nasza znajomość z B. nie ma przyszłości, jesteśmy w związkach on ma dziewczynę ale twierdzi że jej nie kocha i jest niedojrzały (to fat) a ja też jestem w związku choć nieszczęliwym. Od roku łączą nas kontakty sms i telefoniczne 2, 3 razy w tygodniu. Spotkaliśmy się tylko dwa razy u mnie w domu i od 4 miesięcy próbujemy się spotkać. Nie wiem co sądzić ciągnie nas do siebie fizycznie to na pewno, niby chcemy się spotkać ale te 4 miesiące prób bez efektu daje do myślenia bo "dla naprawdę chcącego nic trudnego". Mam mętlik w głowie. Chciałabym wiedzieć co mu w tej głowie siedzi. Jak miesiąc temu przegiął i wystraszył się że zakończę znajomość to wydzwaniał do mnie. A dzisiaj zachował się jak palant a ja jak zdesperowana: mam wolne i nie oczekiwałąm że rzuci wszystko ale... wysłałam sms ja "Co robisz" on:"umówiłem się na piwo" Ja:"szkoda". Po godzinie napisał "a co ty robisz" a ja jak kompletnie zdesperowana "siedzę sama w domu bidulka" chyba miałam zaćmienie umysłu i nic zero odzewu. Muszę chyba zakończyć tą znajomość bo ta huśtawka mnie wykańcza.

Gość bynajmniej hahahaha
skoro masz faceta to szanuj go, po co ci ruchacz co rucha inna na boku, w dodatku bez milosci? DNO

Gość vvrrrr
jesteś lafirynda i tyle... zero moralności.