Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vale29

29 lat czy w tym wieku mozna jeszcze poznac wolnego mezczyzne?

Polecane posty

Kasiu czym sie zajmujesz ? w jakim srodowisku zyjesz ze tak trudno kogos poznac ?

A ja mam 24 lata i nie jestem zbyt zachwycająca z wyglądu. To dopiero porażka... ta świadomość, że ładna będę dopiero jak się zoperuje... a zoperuję się dopiero jak zarobię.... i jak tu nie mieć depresji?

Każdy ma jakieś kompleksy dotyczące swojego wyglądu ale przecież nikt nie jest idealny. Najważniejsze to samemu siebie zaakceptować.

Gość vale29
Normalny czyli taki, ktory nie jest samotny, bo zadna z nim sie zwiazac nie chciala, i nie jest rozwodnikiem.

Gość vsarvgrarsg
dziewczyny skad jestescie ?

Gość summer time a
Ja mam 27 lat i podobny problem przyciągam życiowych nieudaczników itp Tak bym chciała mieć u boku prawdziwego faceta, który by mnie poprostu kochał

Gość pimpeczka
mozna;) ja mam 30, w zeszłym roku poznałam miłosc mego zycia:P przystojny mądry dobry pracowity czuły...no marzenie...w przyszlym roku slub. jest miedzy nami 1,5 roku roznicy (jest młodszy) - takze uszy do gory;)...wszystko przed Wami!

ja mam w sobie emocjonalno-intelektualną siłę (:D jakkolwiek to brzmi) ale Paszczę naprawdę nie od parady... i to mi odbiera radość życia i wiarę w siebie. A wiecie jak się traktuje ludzi którzy sami w siebie nie wierzą... jak by mnie ktoś zapytał, czy polecam siebie jako dziewczynę, to powiedziałabym, że nie. nie polecam... bo jakość spod budy. Konkretnie: mam asymetrię nosa- nie rzuca się aż tak bardzo w oczy ale niestety na zdjęciach da się ją wyczuć, ponadto nos jest wstrętny, ziemniak, duży, i z jednej strony widać "garbka". Poza tym: usta- nie mam górnej wargi, a wypełnianie kosztuje 1200 zł za pół roku

Gość pimpeczka
e tam gadanie...ja jestem niska, mam krzywe nogi, odstające uszy i małe piersi - a i tak myślę, że jestem fajna i ktoś kto ze mną jest ma farta ;P