Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

ja nie mogę być w związku i nie moge byc zakochana. to nie dla mnie :(

Polecane posty

jestem po prostu takim typem człowieka... gdy pojawia sie jakis interesujący facet to olewam wszystko :O wiec postanowiłam, żadnych wiecej facetow w listopadzie tylko skupienie na nauce i jakims rozwoju powiedzmy intelektualnym

jak zbudować sobie pomnik trwalszy niż.... no jak? wiekszosc ludzi mysli,że rozmnażając sie po prostu :( to idzie w ilosc nie jakosc.... :( miljony chinczykow i hindusów anonimowych a takich wybitnych jednostek... nie chodzi o egocentryczne pragnienia sławy i pamięci po przodku ale o spełnienie sie wiecie co mam na myśli? nie macie czegoś takiego? dla mnie najbardziej spełnione osoby z kafeterii to: Pravik91 Ela z Los Angeles i Bezdomnaaaaaosobaiiiixxiii osoby,które mają swój jednoosobowy świat i robią wielką karierę

przegryzłam wargę :(( :( no niestety nie był to miesiac wstrzemiezliwosci - zawaliłam tyle spraw. za duzo pilam, poznalam niepotrzebnie jednego chlopaka :( prawie w ogole sie nie uczyłam, nie sprzątałam. ale dzisiaj ugotowałam po raz pierwszy w życiu parówkę. zrozumiałam co to życie :(

Trochę Cię rozumiem, Pani Czkawko... :( Kiedyś chciałem po sobie zostawić jakąś wspaniałą budowlę, np. most... No ale wyszło tak, że nie zostawię :classic_cool: ­ Tyle że nie wiem, czy ten most nie idzie bardziej w egocentryczne pragnienie sławy :O:classic_cool:

zawsze możesz zbudować most np. z balonów albo z patyków na jakimś górskim potoku :classic_cool: i zadzwonic po media zrobić sensacje jesli pragniesz sławy doszłam dziś do jeszcze jednego wniosku - wyszłam z domu w polarowej bluzie i bardzo mi sie dziwnie ludzie przyglądali, bo teraz takich sie nie nosi. Mi sie długi czas nie podobała... ale teraz spodobała :) wiem,że jest niemodna, ale wygodna, ciepła i nikt tkaiej nie ma :) powinnam ją nosić? chcę ją nosić :(

Tak, myślę, że powinnaś ją nosić :classic_cool: ­ Ech, Pani Czkawko... Most musi być ciężki i najlepiej ze stali :O Najlepiej nitowanej :classic_cool: O to chodzi, a nie o sensację :( Ma być wspaniałym, solidnym dziełem sztuki inżynieryjnej i służyć przez wieki. Może więc jednak nie pragnę sławy, tylko tak mi się przez chwilę wydawało :classic_cool:

a więc jednak :classic_cool: czyli chcesz by to służyło ludziom przez lata, to może jest to nawet jakiś przejaw humanitaryzmu? a gdzie byś postawił/powiesił ten most? p.s czemu dzisiejszego wieczora najbardziej chodliwe tematy to :pobił mnie temat dla zdradzających i ten o obrączce ?:O i czemu już wpół do 2 a ja nie chce spac? :(

No w sumie faktycznie... Wychodziłoby, że aż takim skoorwielem nie jestem :classic_cool: Nie wiem, gdzie byłoby odpowiednie miejsce dla mojego mostu... :( Może gdzieś w Warszawie? Przydałby się Wam jeszcze jeden most, c'nie? :classic_cool: ­ Hm, moją uwagę przykuł z kolei najbardziej temat ex prostytutki :classic_cool: ­ Mam nadzieję, ze się już wyciszyłaś i nie smucisz się, że nie chce Ci się spać :classic_cool:

Gość Fkhvfd
No i hooy ci w doope dzifko