Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogarnąćromka

pilna sprawa - muszę złozyc wypowiedzenie !!! pomóżcie !!!

Polecane posty

Gość ogarnąćromka

chce zlozyc wypowiedzenie gdzie obejmuje mnie miesieczne wypowiedzenie, czyli od 1 do 31 grudnia, jak napisac w wypowiedzeniu żeby mi wypłącili ekwiwalent za urlop ? na rok mam 26 dni, więc łącznie z grudniem będę mieć 22 dni prosze o pomoc, bo zamula mi net i nie mam jak znależć

Gość ogarnąćromka
halo ludzie pomocy

Gość bhjbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
Składam wypowiedzenie bo mi się już nie chce u was pracować. Proszę o wysoki ekwipalent. Dziękuję do widzenia.

Gość złóż najlepiej
w pt. Z dniem 30.11.2012 składam wypowiedzenie umowy o pracę zawartą w dniu ... w (miejscowość) pomiedzy pracodawcę (nazwa firmy, adres) a pracownikiem Annę Kowalską zam. ul. ...... z zachowaniem miesięcznego okresu wypowiedzenia. z poważaniem podpis. jesli chodzi o ekwiwalent, to mogą wysłać Cie na okresie wypowiedzenia na urlop niestety i nici z ekwiwalentu. mają takie prawo

Gość złóż najlepiej
pracodawcą* Anną* :D

Gość htdu
ekwiwalent - co to kurfa jest ?

Gość ogarnąćromka
ale jak mnie wyślą na urlop to i tak muszą za niego mi zapłacić przecie, no tak czy nie? bo już sama nie wiem

Gość złóż najlepiej
no jasne, że tak. jeśli Cie wyślą to płacą za cały okres wypowiedzenia. gdyby nie wysłali, pracujesz przez ten miesiąc plus ekwiwalent.

Gość ogarnąćromka
czyli idę na urlop na miesiąc i płacą, nie mogą mi odmówić pójścia na urlop bo mam takie prawo, a czy nie lepsze by było za porozumieniem stron wypowiedzenie o ile by się pracodawca zgodził, zwabie go tym że zaoszczedzi na zusie za grudzien i jeden dzien za urlop wypłaci mi mniej

Gość złóż najlepiej
jesli pracodawcy bedzie zalezalo na Twojej pracy to może nie puścić Cie na urlop w tym czasie. ale czesciej wolą nie płacić ekwiwalentu więc pewnie zgodzi sie na wykorzystanie urlopu. forma wypowiedzenia zależy od Ciebie, jesli zależy Ci na szybkim rozwiązaniu to sprobuj za porozumieniem, pracodawca jednak nie musi sie na to zgodzić.

Gość inzynier serwisowy//zablokasad
ja zerwałem smsem Bardzo dosadnie. I odprowadziłem rozjebane auto. Ale żałuje bo potem nagadali siemensowie pierdolamento. A piszesz normalnie. A jakbyś miała ćwierć rozumu > google > wzór wypowiedzenia umowy o pracę > http://dokumenty.nf.pl/Dokument/85/Rozwiazanie-umowy-o-prace-na-mocy-porozumienia-stron/porozumienie-praca-rozwiazanie-umowa/ I nie pisze się o dniach urlopowych bo to jest do dogadania.

Gość ogarnąćromka
musze juz isc do pracy, dzieki za odp